- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
zoli58 #31540 üzenetére
És sdombi
Tipikus driver hiba.
Tedd fel ezt a programot, elvileg portable, tehát rendszergazdai jogosultság sem kell hozzá: katt
Ha pirosba menne a késés, akkor egyértelműen driver gubanc van.
Apropó: Ha van rendszergazda, akkor ezt miért nem Ő oldja meg? Ez a szakmája. (Az én egyik szakmám is rendszergazda, ezért nem értem..)
Többieknek:
Most én nem tudom mi a helyzet nyugaton, vagy máshol, nem is érdekel, de egy valamit tudok: Egy újonnan 350k-ba kerülő laptop mellé, ha NBD garanciát adnak, akkor egy tök általános alkatrészek cseréje ne kerüljön már hetekbe. Ha fontos üzletember lennék, biztos hogy otthagynám a DELL-t ha valamilyen üzleti dologhoz kéne a noti és a rajta lévő adatok és azért nem tudnék vele dolgozni napokon át, mert nincs alkatrész vagy akármi.
Az ügyintéző, akivel tegnap beszéltem, azt mondta, hogy ma vagy legkésőbb hétfőn fog keresni a szervizes kolléga. De ma ugye nem keresett, hétfőn meg hiába fog, egészen péntekig, nem fogok ráérni, de még telefonközelben se leszek. Az ember azt gondolná, hogy az NBD azért NBD, mert másnapra kihozzák az alkatrészt és megjavítják. Múltkor legalábbis így volt a processzor hűtőcserjénél. Ha pedig nem tudnak tartani akkora raktárkészletet, hogy ennek a szolgáltatás igényét ki tudják elégíteni, akkor ne árulják így és hitessék el az emberekkel, hogy ez így van.
Nem szidom a DELL-t, de nem is dicsérem. A sok rossz közül, talán ez legkevésbé rosszabb gyártó, én úgy látom. Szívem szerint Apple terméket vennék ma már, ha lenne rá pénzem és gond nélkül lehetne Windows-t használni rajta OSX helyett.
-
sdombi
tag
válasz
zoli58 #31540 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, azzal kiegészítve, hogy kb 10-11x egymás után kb fél-fél másodperce akad meg ugyanúgy a dolog. Viszont nálam az egér nem fagy le olyankor, kb ha nem hallgatok zenét/nézek videót akkor észre sem veszem ezt a hibát.
(#31541) BigBlackDog nálam nem ég ilyenkor a vinyó lámpa. Egy dologra tudok csak gondolni, hogy a viszonylag nagyméretű vinyó miatt (750-es) a fej ide-oda cikázik valamiért és ilyenkor a hang-kép megakad egy picit, ez viszont nem az a javítható hiba szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest