- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
zoli58 #31540 üzenetére
És sdombi
Tipikus driver hiba.
Tedd fel ezt a programot, elvileg portable, tehát rendszergazdai jogosultság sem kell hozzá: katt
Ha pirosba menne a késés, akkor egyértelműen driver gubanc van.
Apropó: Ha van rendszergazda, akkor ezt miért nem Ő oldja meg? Ez a szakmája. (Az én egyik szakmám is rendszergazda, ezért nem értem..)
Többieknek:
Most én nem tudom mi a helyzet nyugaton, vagy máshol, nem is érdekel, de egy valamit tudok: Egy újonnan 350k-ba kerülő laptop mellé, ha NBD garanciát adnak, akkor egy tök általános alkatrészek cseréje ne kerüljön már hetekbe. Ha fontos üzletember lennék, biztos hogy otthagynám a DELL-t ha valamilyen üzleti dologhoz kéne a noti és a rajta lévő adatok és azért nem tudnék vele dolgozni napokon át, mert nincs alkatrész vagy akármi.
Az ügyintéző, akivel tegnap beszéltem, azt mondta, hogy ma vagy legkésőbb hétfőn fog keresni a szervizes kolléga. De ma ugye nem keresett, hétfőn meg hiába fog, egészen péntekig, nem fogok ráérni, de még telefonközelben se leszek. Az ember azt gondolná, hogy az NBD azért NBD, mert másnapra kihozzák az alkatrészt és megjavítják. Múltkor legalábbis így volt a processzor hűtőcserjénél. Ha pedig nem tudnak tartani akkora raktárkészletet, hogy ennek a szolgáltatás igényét ki tudják elégíteni, akkor ne árulják így és hitessék el az emberekkel, hogy ez így van.
Nem szidom a DELL-t, de nem is dicsérem. A sok rossz közül, talán ez legkevésbé rosszabb gyártó, én úgy látom. Szívem szerint Apple terméket vennék ma már, ha lenne rá pénzem és gond nélkül lehetne Windows-t használni rajta OSX helyett.
-
sdombi
tag
válasz
zoli58 #31540 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, azzal kiegészítve, hogy kb 10-11x egymás után kb fél-fél másodperce akad meg ugyanúgy a dolog. Viszont nálam az egér nem fagy le olyankor, kb ha nem hallgatok zenét/nézek videót akkor észre sem veszem ezt a hibát.
(#31541) BigBlackDog nálam nem ég ilyenkor a vinyó lámpa. Egy dologra tudok csak gondolni, hogy a viszonylag nagyméretű vinyó miatt (750-es) a fej ide-oda cikázik valamiért és ilyenkor a hang-kép megakad egy picit, ez viszont nem az a javítható hiba szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Autós topik
- Battlefield 3
- DUNE médialejátszók topicja
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest