- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1. nekem az Fn+ balra gomb a kapcsolója, de lehet, hogy amúgy ezt bizonyos gépeken szoftveresen lehet kapcsolni, nézd meg a Dell QuickSet-ben
2. ne warez oldalakat nézzél, hanem torrentet, sokkal biztonságosabb, ha már a nem fizetős megoldást választod
és különben meg irgum-burgum!
amúgy túl lehet élni warez oldalakat is, ha megfelelően kattintgat az embernekem sikerült már párszor, bár kihívás
-
törölt tag
1. nem lehet, hogy be van kapcsolva az automatikus fényerőállítás?
2. mindenki másra esküszik. nekem nem volt olyan jó tapasztalatom az avast-ot illetően, inkább az eset minden-egyben megoldását használom (ami olyan, mint a nod32, csak van benne tűzfal is, meg spyware szűrés), illetve még az avg is egy egész jó dolog.
vírusok ellen mondjuk nem csak a vírusirtó a megoldás, hanem kell oda tűzfal is, hoyg ne tudják betámadni a gépedet (olyan könnyen). ezért jobbak szerintem a 2 az egyben szoftverek, mert akkor kevesebb a kompatibilitási probléma. amúgy meg szerintem már alapból érdemesebb firefox-ot használni iexplorer helyett, mert simán jobbviszont a legnagyob védelmet az jelenti, ha ésszel böngészed a netet, nem kattintassz feleslegesen reklámokra, nem nyitsz meg gyanús/kéretlen oldalakat, stb. áltlaában nem a védelmi szoftver a gyenge láncszem a gép biztonságában, hanem a felhasználó, ha nem elég körültekintő.
-
törölt tag
ha a laptop kijelzőjének a frekvenciájára gondolsz, akkor azt nem nagyon lehet állítani (illetve áltlaában 50-60-75Hz lehet választani asztali monitornál, de ez gondolom drivertől függ). igazából nincs nagy jelentősége, ugyanis az LCD panelek a technológiából adódóan nem vibrálnak (ha igen, akkor esetleg a háttérvilágítással lehet gond...?), egy pixel állapota csak akkor változik meg, ha másik képelem kerül oda, nem küldi ki a vga másodpercenként 100-szor a jelet ugyanarra a pixelre csak azért, hogy fenntartsa a képet.
mikrofon (szinte) természetesen kell benne legyen. ezt még a Latitude-ról sem spórolták le. bár amúgy a hallgató félnek nem egy nagy élmény a beépített miki használata, ha közben mondjuk mással is csetelsz, és nyomkodod a billentyűket
amúgy a hangerőszabályzó részen (vistában jobb klikk a kis ikonra a tálcán, és "felvételi eszközök" kiválaztása), ott látszik, hoyg van beépített mikrofon, meg bemenet is. kiválaszthatod melyik legyen az alapértelmezett, illetve látod azt is, hogy éppen melyiken van jel (most éppen zenét hallgatok, és lehet látni, hogy kap bemeneti jelet a mikrofon, de ugye nem csatolja vissza a hangfalakra).
(amúgy miért pont nekem köszi, ha válaszolok? )
-
törölt tag
a memóriafoglalás nagyjából normális. attól is függ, hogy milyen programok indulnak el alapból bootoláskor (péládul a Dell féle segédprogramok, stb).
nekem szintén 2 giga (és egy 200megás virtuális memória) mellett most 700MB-ot foglal a rendszer a memóriából (ja, még fut egy skype, meg egy firefox, de azok nem esznek azért olyan sokat).
a vista sajna ilyen, ezért kell neki 2 giga, mert ha mondjuk valami nagyobb progit futtatsz, akkor 1 giga mellett már nem nagyon szereti a gyorsaságot... -
1501N
tag
A Windows betöltésénél eltűnhet a kép az normális is lehet, én azt mondanám elsőre, hogy ramhiba. Eszközkezelőben nincs sárga felkiáltójel?
Én a helyedben letöltenék egy linuxot (mondjuk ubuntu) és lefuttatnék rajta egy memtest-et. (Ehhez nem kell a linuxot telepíteni az elején kiválasztod, hogy memtest legyen és ne telepítés)
Apropó, a gyári ramok megvannak? Mert lehet h azzal is érdemes lenne megnmézni, hogy kifagy-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest