- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Én a szüleim megbízásából kerestem egy megbízható és használható laptopot. Mikor rátaláltam a Dell 500-ra nagyon megörültem hogy kihoztak az olcsóbb kategóriában is egy remélhetően méltó minőségű kis gépet.
Rendeltem egy Celeronos típust látatlanban, pont emiatt ért egy kis csalódás a gép anyaghasználata miatt... Nem mintha igénytelen lenne, nagyon jól néz ki meg minden, de ez az lcd-fedlap, ami ilyen "bársonyos" finom anyagból van (hogy nevezik ezt, tudjátok?), úgy tűnik nagyon szívesen szedi össze a kéznyomokat...
Ilyen anyaggal vonták/vonják be pl. a ThinkPad x-eket is, haverom X60-asáról masszív használat mellett kb 1 év alatt a sarkokon lekopott ez a réteg és elég csúnyán kivillan alóla a fényes műanyag. Persze azért ez normális használat mellett nem hiszem hogy lekopna... Régebbi tulajok, mi a tapasztalat?
De ez minden ami nem jött be rajta, amúgy nagyon egyben van, masszív kis gép...
A drivereket én is nehezen halásztam le, de csak azért mert nem jutott előbb eszembe ránézni erre a topic-ra...
Ez a ventilátorpörgetéses dolog nekem is rögtön feltűnt, ezek szerint sajnos "normális" így...Pet
-
sphad
csendes tag
november óta használok egy DELL 500at. nem tudom mire vagy kíváncsi én asztali gépről tértem át erre, és tökéletesen bevállt. játszani csak ritkán és keveset szoktam rajta, de pl a HL2 elfut rajta, közepes beállításokkal élvezhető.
nem tudok viszonyítani nekem ez az első laptopom, viszont egy negatívum van, ami engem konkrétan zavar: ha nem futtatok rajta az égvilágon semmit, akkor is ki-bekapcsolgat a venti. tehát 2-3 percig síri csend, majd fél-1percig venti, aztán ugyanez újra.
valószínüleg, azért mert a proci (a speedstep hiánya miatt) folyamatosan a maximumom megy és ezért melegszik.minden más szerintem okés ennyiért
billentyűzet kényelmes, kijelző matt nem csillogós.
akksi olyan 3-3és fél órát bír.110ért vettem, 2giga rammal, 3 év garival. nem bántam meg, nagyon megszerettem.
-
karesz1978
tag
Megértelek!
Én a toshiba és a dell között vaciláltam.
Toshibának van (már nem is tudom melyik) 17' laptopja, és az is nagyon jó.
Egy árban van a dell 1525-el, de a toshiba gyengébb procival volt.
A 4év gari és a dell név mellett döntöttem.
Nem bántam meg. Ha megsimogatom néha még dorombol is:-) -
harry
veterán
Hülyeség, miért adna pöttyös képet? Ott valami nem stimmelt (sejtem mire gondolsz, valaki már említette egy másik topicban ezt a bejegyzést).
Celeron - erre elég, csak ne felejtsd el, hogy nincs speedstep, vagyis mindig max órajelen megy a proci, avagy a fogyasztása sem csökken pl. idle állapotban, ez az üzemidő szempontjából nem túl szerencsésa.
Még nem vagyok Dell tulaj, de én a kettő közül inkább a Lenovot venném (de hát Lenovo az csak Lenovo).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest