Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Shifty01

aktív tag

válasz kezdő #38296 üzenetére

Laptop szalon engem is megszivatott. Nem mintha ilyen szempontból választottam volna, vagy számítana, de billentyűzet világítással reklámozták nagy betűkkel ott villogott h ilyen csilli villi szart kapsz ha megveszed. Megjött aztán semmi. Röhögtem egyt rajta mert külső monitort+ klavi szoval nem izgat.
    Viszont nem ajánlom senkinek sem hogy onnan vásároljon. Eléggé link 1 cég. Hamis hirdetéssel értékesitenek. Viszont az hogy ips helyett mást kaptál akkor kötelesek szállítani neked saját kölségükön 1 olyat ami ips mivel te azért fizettél de nem azt kaptad. Más különben feljelentheted fogyasztó védelemnél.
    Kifizettetik veled a cuccot és mást adnak az elég nagy átverés. IPS panel az + érték egy laptopnál szoval én a helyedbe verném a pultot amig nem adnak valamit. Ha nem használ mennék fogyasztó védelemhez. Nem hülyék ők sem inkább adnak 1 olyat és nem kell nekik birságot fizetni.

Én csak azért nem panaszkodtam mert igyse ugyse érdekel h jaj de jó világit.

Menj szépen panaszkodni ha nem használ fenyegetőzni ha az sem cselekedni. Ne engedd már magadat átcseszni.
    Nem ajánlom senkinek a boltot. Miota vásároltam tőlük azota 1ik ismerősöm vett ott 1 laptopot, és elfelejtették belőle a +4gb ramot. Elküldték 4gb rammal mikor ő kért bele +4-et(igy lett volna 8). Azt persze mondanom sem kell, hogy kifizetteték vele.
    Ki irják piros nagybetűkkel majd ki szurja az ember zsemét, és pont az nincs benne. Ez a világítós dolog sokat nem von le az értékéből, viszont az ips nagyon is. Cselekedj minél hamarabb mert utána azt fogják mondani, hogy akkor kellett volna szolni mikor vetted.

• kiiso

tag

válasz kezdő #38296 üzenetére

Az AUO verzió biztos hogy nem IPS:
    Display Mode: AHVA
    Az AUO nem gyárt IPS-t, csak a saját ips-szerű, de kevésbé színhelyes és kisebb betekintési szögű AHVA-t.

Új hozzászólás Aktív témák