Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz HaZse #36556 üzenetére

Szia és erre nincs semmi megoldás? Kimondottan csakis az itteni hozzászólások miatt vetettem apuval Latitude-ot, mert hogy itt mindenki csak azzal hajlandó foglalkozni, mert az a csúcsszuper, aminél soha semmi driver gond se semmi hiba nem létezik stb. Most meg egyetlen egy kérdést feltettem és mindenki adja a hülyét ,hogy húúú na ilyen aztán nem létezik, soha senki nem találkozott ezzel, pedig állítólag évek óta foglalkoznak itt egyesek ezekkel a gépekkel. Csak egy k.rva tanácsot kértem, amire most nem lehet azt mondani, hogy Inspiron! Aki ezzel foglalkozik az nekem ne akarja megmagyarázni, hogy az egész ki*aszott földön pont a mi gépünknél létezik ez. Kipróbáltam 4 féle drivert...tele van a net ilyen írásokkal, de ott is csak a driver próbálgatásokat írták, volt akinek bejött volt, akinek meg nem. Egy tiszta rendszernél mi okozhat ilyet? Tiszta vicc már.
    Ezt az írást nem teljesen neked szántam, csak most jött ki belőlem, mert elegem van sok emberből.

• f.szabo

tag

válasz HaZse #36556 üzenetére

Nem mondom, hogy a 7 széria rossz, de épp itt a fórumon ajánlották, hogy latitude a strapabíró gép:
    igazából a 5530-at, ajánlották.

Consumer kategóriában jó anyaghasználattal rendelkező gyártók:
    - Dell Inspiron 5 / 7, Lenovo IdeaPad G (kivéve a lakkos verziók) B / Z / Y / U, Fujitsu Lifebook A / AH / LH, Sony Vaio, Toshiba Satellite P / U, Samsung Series 5 / 7, Asus N

Consumer kategóriában kiváló anyaghasználattal rendelkező gyártók:
    - Dell XPS / Alienware, Sony Vaio Z, Toshiba Qosmio, Samsung Series 9, HP Spectre, Apple MacBook Air / Pro

Business kategóriában jó anyaghasználattal rendelkező gyártók:
    - Lenovo ThinkPad L / Edge, Toshiba Portege / Tecra, Dell Latitude 5, Dell Vostro (kivéve 2-es széria), Fujitsu LifeBook U / UH, HP ProBook 4 / 6, Samsung B

Business kategóriában kiváló anyaghasználattal rendelkező gyártók:
    - Dell Latitude 6, Dell Precision, HP EliteBook, Fujistsu LifeBook S, Lenovo ThinkPad Helix / X / W / T

http://techkalauz.hu/laptop/cikkek/milyen-notebookot-laptopot-vegyek-tippek-es-tanacsok-vasarlas-elott-136

Új hozzászólás Aktív témák