Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Yettel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
runner 125
üzenetére
Páran vettünk tavaly x200-ba való IPS-t, tökéletes. Páran=kb 15 panel
Nyilván a panel típust megkérdezném, az számít. Bár nem hinném, hogy HD+ 13.3 IPS-ből olyan sok fajta létezne, valószínűleg LGP lesz az elkövető. Acerben biztos nem LGP van. Viszont ez aztán dobna a gépen nem kicsit. Ennek szerencsére nem olyan hitvány a színvilága mint sok nálam járt 4300-asnak volt, de azért messze nem IPS. Egyelőre nagyobb gondom az, hogy a led-es világításból fakadó crt-c villódzást mnimalizáljam, undorító módon villog kis fényerőn, mint egy 20 éves 14" 60hz crt monitor. Nekem erre érzékeny a szemem. Ha haver nem viszi akinek szereztem akkor nálam marad egy ideig, egyébként nem fogok vele bohóckodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván a panel típust megkérdezném, az számít. Bár nem hinném, hogy HD+ 13.3 IPS-ből olyan sok fajta létezne, valószínűleg LGP lesz az elkövető. Acerben biztos nem LGP van. Viszont ez aztán dobna a gépen nem kicsit. Ennek szerencsére nem olyan hitvány a színvilága mint sok nálam járt 4300-asnak volt, de azért messze nem IPS. Egyelőre nagyobb gondom az, hogy a led-es világításból fakadó crt-c villódzást mnimalizáljam, undorító módon villog kis fényerőn, mint egy 20 éves 14" 60hz crt monitor. Nekem erre érzékeny a szemem. Ha haver nem viszi akinek szereztem akkor nálam marad egy ideig, egyébként nem fogok vele bohóckodni.