- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dell XPS #25760 üzenetére
Legutóbb mikor néztem (1 hónapja, de már akkor is lassú volt, ezért néztem rá progival) minden rendben volt vele. De felrakom majd megint akkor, és leellenőrzöm. Az úgy megoldható, hogy progival készitek egy mentést a rendszerről és átmásolom majd SSD-re? Előre telepitett Win7 pro van a gépen.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Dell XPS #25722 üzenetére
Írtam nekik egy kissé fenyegető hangnemű emailt, amiben közöltem hogy birtokomban van egy hangfelvétel arról, ahogy a kollégájuk ecseteli hogyan lehet kijátszani a Dell garanciális szolgáltatását. Azt mondta a szervízes, hogy a karc miatt mondjam azt, hogy hibás a billentyűzet és a touchpad és majd ő elintézi, hogy tényleg az is legyen. Ezt megírtam nekik, majd telefonáltam a Dell-nek a problémával kapcsolatban és egyből fenékbe is lettek rúgva. Fél órával később csörgött is a telefon, hogy elnézést kérnek és hétfőn vagy kedden - az alkatrész megérkezésétől függően - jön egy másik kollega és kicseréli a megkarcolt elemeket. Remélem így is lesz.
-
ToMmY_hun
senior tag
-
Dell XPS
veterán
válasz
Dell XPS #25653 üzenetére
PCMCIA-nál már látott „pass-thru” üzemmód, azaz az X-Fi hangja a noteszgépbe épített hangszórókból is szólhat, ha éppen nincs a kártyához csatlakoztatva fejhallgató, hangszóró vagy más végberendezés. Más kérdés, hogy ebben az esetben a notebookba épített kodek óhatatlanul szerepet kell kapjon a hangképzésben, tehát kis túlzással ugyanott vagyunk, mintha nem tettük volna be a bővítőkártyát a gépbe.
PCMCIA-nál működik....... -
oncsi
őstag
válasz
Dell XPS #25634 üzenetére
Amikor az első gépet javították, még akár sima hiba is lehetett volna. Most, saját gépként a 3. at fogyasztom. Sajnos van több darab is a családban (én ajánlottam őket
Mind megadta magát. És mindet cserélték is rendesen. (a szerviz tényleg a Dell erőssége) Csak a sajátom lett házilag (PH-n belűl) javítva. Mindenhol azonnal tudták, hogy mi a gond. Aki a PH-n javította, mondta, hogy nem csak a Dell-t érint ez az NV melegedési hiba. Viszont ezen kívül soha semmi más bajuk nem volt. Naponta használom, de még teljesen újszerű a gép.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Dell XPS #25521 üzenetére
Igen. Töltöttem a dell.com-ról service tag alapján. Így kettőt talált, mindkettőt kipróbáltam. Utána letöltöttem a realtek oldaláról a legfrissebbet, de az sem működik megfelelően. A jobb oldala szól teljesen jól, viszont amikor a bal oldalának kellene szólni akkor csak a mélyszóró működik, a hangszóró egyátalán nem. Nem is sistereg és azt a tipikus áramlökés által létrehozott hangot se lehet hallani amit minden hangszórónál lehet a bekapcsolásukkor.
De tényleg nagyon furcsa a dolog, én arra is gondoltam hogy az is lehet a probléma, hogy sima sztereóként ismeri fel a rendszert és az egyik oldali hangszórónak a mélynyomót használja egyedül, bár ez lehet hogy hülyeség.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Dell XPS #25519 üzenetére
Köszi a választ! Igazából én seem magára a hangszóróra gondolok, meg azok nem úgy szoktak tönkremenni hogy egyik napról a másikra. Szerintem inkább valami mas elektronikai alkatrész meant tönkre elötte. Az a furcsa, hogy a driver telepítése után adta meg magát végleg, elötte meg a mélysugárzó rendetlenkedett. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest