- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Az vajon minek tudható be, hogy a notit bekapcsolom és nincs kép
(semmi) majd kikapcsolom és újra be, aztán minden ok (néha ezt tapasztalom első bekapcsolásnál)
L
-
MaxxDamage
félisten
Jelentem, hogy megjött az EC slotba való USB 3.0 (2 port) sikeresen telepítve és 72Mb/s -el másolok is a Dell E6510 -ről a külső USB 3.0 -s külső (WD RED 3TB) merevlemezre ! (USB 2.0 esetén ez csak fix /folyamatos állandó sebesség/ 20Mb/s volt) szóval megérte !
L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Dell notim (signatureba megtalálható) EC Card -al (2 port to USB 3.0) egy USB 3.0-s kerettel a 8TB -os HDD megfelelően használható, látja a rendszer minden gond nélkül? (Win7 64bit HUN Enterprise Edition) -al használva.
L
-
MaxxDamage
félisten
Rendeltem egy [link] adaptert és HDMI kábellel a TV-t rákötöttem és van frankón (kép és) hang is! /nagyon szuper tiszta a hang!/ megérte az árát ez a kis Dell noti
L
-
MaxxDamage
félisten
Én is E6510 -be raktam HDD helyére egy V300 -at (Kingston) és ODD helyére OptiBay -el a HDD-t (USB-n meg van egy BD-RW ha éppen kell) és ezzel minden frankó is!
/+ rendeltem EC slotba 2x USB 3.0 -s kártyát meg világítós bill.-t raktam be , meg kisebb apróságok módosítás képen/ megéri, megérte!
(#47576) paler: 3év garos 120GB Kingston V300 nem megfelelő?
(legjobb ár/érték aránnyal bíró SSD szerintem...)
(15k-ért jutottam hozzá)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
E.Kaufmann #47533 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
E.Kaufmann #47531 üzenetére
Ebbe a 6510-be csak egy sim kártyát kell behelyezni elvileg?L
-
MaxxDamage
félisten
estét,
Segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy miként lehet használni a Delk E6510-nél a Battery résznél található ilyen telefon sim kártyás részt?
/Gondolok itt az útközben eltöltött időre, mikor nincs wifi net és ez a sim kártyás net megoldás lenne a jó akár/Válaszokat, Segítséget előre köszönöm!
Ui.:
Melyik szolgáltatónál érdemes beszerezni ilyen célra sim kártyát? /telekomos vagyok mindenféle előfizukkal/L
-
MaxxDamage
félisten
Dell E6510 -hez van olyan progi ami az FN+ bill.-ek alkalmazása (pl. fényerő +/- esetén képernyőn mutatja az aktuális "szintet" ?
Vagy az Insert mellett van a Speaker +/- és Mute gomb... na azokat nyomkodva nem látszik, hogy épp milyen szinten van a hangerő (ezt hiányolom)
Sorry ha butaságot kérdezek (vagy mondok), de biztos van valami hivatalos Dell progi erre a célra is !
Lenovo Y580 is tudta ezt az opciót.... pl.L
-
MaxxDamage
félisten
Itt is feltenném ezen kérdésem, hátha kapok rá hasznos választ.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #47436 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #47431 üzenetére
-
-
MaxxDamage
félisten
Valaki megosztott velem egy magyar service manualt az E6510-hez, kérdeném, hogy E4310-hez is találni valahol? (GG-n nem találtam)
L
-
MaxxDamage
félisten
Dell E6410-hez milyen OptiBay keret kell pontosan?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
szabonagyur #47251 üzenetére
Magyarul Display to HDMI átalakító pl.?
(eBay -en vennék, ha így keressek rá ami jó , vagy linket is megköszönnék)
Jelenleg TV-hez Display to Display kábellel van kötve, de van DVI to HDMI kábelem is (DVI csak a dokkolón van) HDMI ügye sajnos egyáltalán sehol nincs , Dokkolóm sincs (majd lesz)/még jó hogy a TV-n található 4db HDMI, Display és DVI port is
meg a többi sz*rL
-
MaxxDamage
félisten
Dell E6510 -nél valahogy megoldható a TV-re kötve a hang átvitele? (1 kábellel a kép és hang)
(csak Display portot látok rajt, de van olyan csati rajt amit nem vágok mi is "1394")L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #47198 üzenetére
E6510-be lehet odd helyére + batteryt helyezni? (munkatársam mondott valami hasonlót, de az 4310 asszem, amit most szerzett be, olvasta valahol, hogy lehet a Dellekbe ilyet)
L
-
MaxxDamage
félisten
E6510-be megvan az uj HUN bill és nagyon ottvan a szeren, köszönöm az ajánlást !
Videó
/BD író is megjött ma - más már nem nagyon tudok hozzá vagy bele amit érdemes lenne, de ha valakinek volna ötlete, azt szívesen veszem!/Az E6510 mit bírt gyárilag ? (battery)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #47191 üzenetére
i7-820QM elmenne az E6510 -ben? (i5-520M van most benne) de gyártói oldalt nézve 820QM -el is volt (max) forgalmazva /spec.
L
-
MaxxDamage
félisten
A Dell E6510 -es milyen bővítési lehetőséget rejt magában?
/látom van rajta WebCam ablak is, de maga a WebCam interfész nincs beépítve/
i5-520M van benne és az talán még cserélhető is lenne? (külön socketes ahogy elnéztem) bár ez tökéletesen megfelelő, nem cserélném. ODD helyére vagy HDD-t raknék, vagy BD írót... (még nem tudom - amelyik jobb / praktikusabb, kedvezőbb befektetéssel kijön) ha HDD menne ODD helyére (1TB) akkor a BD író USB-s lenne (pl. LG) a világítós bill beszerzése már folyamatban van...L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
premete #47187 üzenetére
Az elég ritka (nehéz beszerezni) 12.7mm -es ami még kapható (úgy ahogy..), így asszem marad az USB-s LG
Elnézve ezt a Dell-t , 10x jobban össze van rakva pl. egy Lenovi IdeaPad Y580-hoz képest ! (a Lenovo egy gagyi az E6510 -hez képest...) ez az észrevételem és nem bántam meg a vételét ! Na meg a Dell-t pár perc szétkapni, egyszerűbb mint az 1x1L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Janika-1982 #47163 üzenetére
"bolt" akik pl. Veterán is hirdettek.
/Free futár és 6 hó garancia, meg battery (szinte új) teljes hun bill matrica szett (fekete) stb.. /L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
szabonagyur #47160 üzenetére
Sajnos nem tudom miként lehet belépni a BIOS-ba /első Dell gépem/ továbbá tuti nincs ebben, amit kaptam, de 3 lehetőséget ajánlottak fel:
- küldök rá visszáru futárt, Ön becsomagolja vissza a terméket, a csomagba beteszi a bankszámlaszámát, és mi ahogy megérkezik visszafizetjük az árát
- megtartja a laptopot, ebben az esetben 5eft-ot tudunk jóváírni, melyet ugyancsak egy megadott bankszámlaszámra utalunk
- egyik viszonteladónknál van még nvidia vga-val szerelt laptop, ha kéri ő a mi felhatalmazásunkkal elküldi Önnek, és a futár ugyancsak visszáruval elviszi a meglévőtNekünk bármelyik megoldás megfelel!
Remek kis gép, így élek az 5k vissza ajánlattal. (csak net, kis munka, torrent, stb ,alap dolgok amire lesz használva )
L
-
MaxxDamage
félisten
Hát én is úgy látom..
.Méghozzá boltból vettem, fél év garanciával, 55k-ért (teljesen újszerű állapotú) veterán volt hirdetve és egyértelműen nv vga-val.... De csak intel hd van [link]L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Dell E6510 (i5, 4GB DDR3) amit most szereztem be és azt tapasztalom, hogy nem tartalmaz nv grafikus vezérlőt. Ez normális? ☺
Amúgy jó kis gépezet! (netre)
Masszív ,jól összeszerelt minőségi darab.
bios az hogyan elérhető / beléphető, és miként bővíthető? (hardveresen)/ez az első Dell notim, elötte volt már pár gyártótól, de ezt nv-s vga-val hírdettek./
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest