Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Siffredi #7156 üzenetére

    Semmi bajom vele (bele vagyok szeretve :D), a DELL meg nem tehet arról, hogy a Seagate a Maxtor megvásárlása után elmaxtorosodott... :( Persze talán még mindig jelent valamit a Seagate neve. Megörültem, hogy ilyen vinyó van a gépben, és nem pl. Fujitsu, vagy Samsung. Utóbbival amúgy a hőmérsékletén kívül nincs bajom, a 3,5-ös külső USB-sem, és a régi Clevomban bad sectorosodás (legjobbakkal is előfordul) miatt már kicserélt 2,5"-es is nagyon melegedett. Clevoban most Fujitsu van. Az is melegszik.

    A Vostrom Seagate-je most 39°C-os. 40 fölé sosem megy. Épp ideális. Majd nyáron meglátjuk.

    A kijelző helyes színbeállításával egyébként sokat lehet tökölni. Most egy kontrasztos beállításom van, ahol viszonylag minden szín egyensúlyban van, de elég kontrasztos - viszont emiatt szép élénk színű - képeket produkál (azaz a sötét részekkel lehet probléma). Esetleg majd megadhatom ezeket, mert alapból tiszta kék minden (ez szerintem Intel betegség, a Clevom ugyanezt játszotta, az is Inteles).
    Eddigi egyetlen említésre méltó negatívuma részemről, hogy a kijelző az utolsó 2 centin elenged és lecsapódik. De mivel nincs zár rajta, lehet, hogy ez szándékos, mivel fejreállítva is zárva marad :), és zár hiányában nem biztos, hogy a szoros zsanér miatt teljesen rá lehetne zárni a gépre.

    atosz: októberi driverek voltak a DVD-n, amit én kaptam a géphez. De mivel XP-t használok, letöltöttem mindent netről.

    Siffredi ismét: a topicot folyamatosan olvasva jutottam el az utolsó HSZ-edig, ami kissé meglepő. A memóriakártya slot alatt a kártyaolvasót érted elöl, a LED-ek alatt? A vaklapnak nálam is van kis játéka, de eddig ilyet minden kártyaolvasónál láttam, ha szoros lenne, nem lehetne belepaszírozni a kártyát, meg mivel multislot, ez előfordul.
    Most meg is néztem gyorsan rendes SD kártyával, szorosabb, mint a vaklap, de némi mozgása azért így is van. Ezt nem is lehet tökéletesen szorosra csinálni, pl. az USB csatlakozók sem fixek soha. Legalábbis én sem kártyaolvasóból, sem USB-ből nem láttam még totál fixet. A "minden állásban" alatt mit kell érteni?

    Az akku nálam sem 100%-osan fix, kb. 0,5mm-es mozgása van fel-le, de önmagában a gépet forgatva nem kotyog, csak szándékosan mozgatva (az akkukotyogás egyébként tipikus hibaként emlegetett sok fórumon).

    A GMA950-re: milyen procival kértdet? Mert szerintem a 965Express chipsetet csak sánta józsi platformhoz teszik bele, ami Merom magos procit (C2D) és, Intel WiFi-tjelent elvileg. Ha nem ilyen proci van benne, akkor lehet, hogy más alaplappal kaptad. Az enyém egyébként már a lengyelországi gyárban készült.

    Vostrosok, ti kaptatok nyomtatott kézikönyvet (szétszedési útmutató és társai) a géphez?

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák