Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Üdv, 3537 re felpróbáltam a legújabb Intel drivert , meg a 14.3 bétát (DDU-val leszedve mindent, és a driver ellenőrzés kihagyásával. intel -->amd drv , ahogy kell) . Alvásból visszajön, de ha hagyom lekapcsolni a kijelzőt azt nem kapcsolja vissza, szóval még mindig az ősöreg Dell A00 drivert ajánlom ^^ amúgy nincs ezzel a kombóval se gond, szépen megy minden játék, amit néztem (konkrét mérések nélkül), de azért reménykedtem jó lesz. Engem kimondottan idegesít ha lekapcsol magától a monitor, szóval nem hat meg a dolog. Ellenben az igen hogy néha bedobja hiba üzinek hogy az eszközillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyreállt-ez kicsit zavaró, de gondot ez se okozott. Még

Jut eszembe: megnéztem az intel driverral még az amd telepitése előtt, úgy minden kafa. Viszakapcsolja a kijelzőt is. Gondolom ez az a rész ahol a Dellnek kell belemókolni a proci driverbe hogy a kijelző lekapcsolása után visszaadja a képet, elég elszomorító hogy az Enduro nem képes erre alapból... (bár lehet csak a béta miatt)
Ja majdnem 300 mega a 14.3 , széép..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest