Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • formula01

    aktív tag

    válasz premete #35893 üzenetére

    Nem kimondottan driver problémára gondoltam, hanem bármire. De minek írna őszintén egy Latitude tulaj is ide a problémájával, mikor felhívja a szervizet, másnap meg kimennek és megoldják helyette?

    Hazse, a cégek nem inspiront vesznek, de az átlagfelhasználó nem egy cég. És ahogy te is mondtad, valahol kompromusszumot kell kötni, mert szerintem kevés olyan ember van ebben az országban az átlag emberek között, aki minden további nélkül kiad 300+ ezret egy komolyabb latitudera, vagy fél millát egy alienware-re.

    A legtöbb embernek már a 200e Ft is egy lélektani határ, ahogy nekem is. Akkor viszont el kell dönteni, mit szeretnék, minőséget, vagy teljesítményt. Nekem fontosabb a teljesítmény, (nem csak a játék miatt), ezért a latitude tőlem golyóálló is lehetne, akkor sem felelne meg. Szerintem sokan vannak még ugyanígy ezzel.

    És továbbra is fenntartom, nagyon sok "hiba", nem is hiba, csak az emberi hülyeségből fakad, és abból, hogy lusták az emberek utána olvasni, mielőtt vásárolnak.

    Csak itt is hány ember volt, aki ki volt akadva, hogy az inspiron sz@r, aztán kiderült 1-2 drivert fel sem telepített, az volt a gond.

Új hozzászólás Aktív témák