- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Hi!
A következő problémába ütköztem: a címben említett TFT monitort használnám DVI kimeneten. Azonban egy bizonyos használati idő után a képernyő elsötétedik 1-2 másodpercre, utána pedig néha-néha előfordul ugyan ez. A monitor még nem írja ki, hogy nincs jel, de kipróbáltam, lehúztam a videokártyáról és egyébként sem írja ennyi idő alatt. A jelenséget főleg Total Commanderben figyeltem meg akkor, ha több fájlt tartalmazó alkönyvtárban scrollozok. Ott előbb-utóbb jön a hiba. Próbáltam játék alatt, ott is előfordul. Analog bemenet esetén soha nem jön elő. Próbáltam a digitális kimenetre DVI-VGA átalakítóval is rákötni a kártyára, és akkor sem jön elő. De ha jól tudom, akkor a Radeon DVI outján jön az analóg jel is, az átalakító csak a megfelelő lábakat köti össze. A gond az, hogy nincs lehetőségem másik videókártyával, illetve másik DVI bemenetes monitorral próbálkozni. Próbáltam már új Radeon drivert is, akkor is ugyan az, sőt a régi leszedése után, mielőtt felraktam az újat, direkt megnéztem standart VGA-ként is, akkor is előfordult. Mi lehet a hibás?
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest