Új hozzászólás Aktív témák

• vargalex

félisten

Hi!

A következő problémába ütköztem: a címben említett TFT monitort használnám DVI kimeneten. Azonban egy bizonyos használati idő után a képernyő elsötétedik 1-2 másodpercre, utána pedig néha-néha előfordul ugyan ez. A monitor még nem írja ki, hogy nincs jel, de kipróbáltam, lehúztam a videokártyáról és egyébként sem írja ennyi idő alatt. A jelenséget főleg Total Commanderben figyeltem meg akkor, ha több fájlt tartalmazó alkönyvtárban scrollozok. Ott előbb-utóbb jön a hiba. Próbáltam játék alatt, ott is előfordul. Analog bemenet esetén soha nem jön elő. Próbáltam a digitális kimenetre DVI-VGA átalakítóval is rákötni a kártyára, és akkor sem jön elő. De ha jól tudom, akkor a Radeon DVI outján jön az analóg jel is, az átalakító csak a megfelelő lábakat köti össze. A gond az, hogy nincs lehetőségem másik videókártyával, illetve másik DVI bemenetes monitorral próbálkozni. Próbáltam már új Radeon drivert is, akkor is ugyan az, sőt a régi leszedése után, mielőtt felraktam az újat, direkt megnéztem standart VGA-ként is, akkor is előfordult. Mi lehet a hibás?

Alex

Új hozzászólás Aktív témák