Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
üzenetére
Na igen, én még azon kevesek egyikre vagyok akik szerint netezni gépen kell, van laptopom, mobilnetem, van itthon wifi, én kényelmesen csak gépen tudok netezni, gondolok itt a pötyögésre főleg. A lényeg, index, facebook, koponyeg, mobilarena stb rendelkezik mobilos verzióval is.
Akkor már értelek, manapság összefolyik a net a tablet-érintős telefon témával. És nyilván élvezetesebb 4"-on netezni, de 17-en még jobban
De valahogy sosem bíznék egy érintőben, ha pl sos telefonálni kell hogy hívod a 112-t ha épp akkor kalibrálódott el az érintő?
Egyébként szó mi szó elfogadnék egy tabletet vagy egy nagy érintős telefont netezgetni, de csakis kizárólag másodtelefonként, ilyen téren nem irtózom tőle, mert a technológia tetszik, csak szerintem nem egy telefonban.
Ahogy egy jó öreg távközlős tanáromat idézve: én távközlős vagyok az én telefonomon csak hívjanak, mms-t, e-mailt ne küldjenek, az az informatikusoké
3410-ese volt 
2007: ez komoly? sose hallottam. Egy telefonról beszélünk? Samsung B2100?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- Iphone 14 Pro Max
- iPhone 15 Pro 512GB gyári független új akku!!! Hibátlan 3 hónap jótállás
- Vivo X200 Pro garanciális, számlás
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest