Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Én most kaptam két hónapot 1.100-ért Spotin, azt kihasználtam, de nem újítottam meg, most járt le. Most egyelőre nem is fizetek elő egyikre se. Deezernél ami még nagyon jó szerintem, hogy az éves előfizetés valami 25%-kal olcsóbb, az elég jó kedvezmény(ha valaki hosszútávon használja). Tidal-ról aggasztó híreket olvastam pár napja, de nem néztem utána pontosan. Mondjuk azon meglepődtem múltkor, hogy már Tidal-on is van ingyenes, legalábbis 30 mp belehallgatás asszem, régen az se volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest