Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Aktív témák
-
bobace
addikt
Gyári független W800 keresi-várja új gazdáját. Már nem vagyok garanciális, de a gazdám vállal rám megbeszéléstől függően, mert még sosem hagytam cserben, rendkívűl megbízható vagyok. Nagyon vigyáztam magamra, elég szép állapotban vagyok (csak a joyom közepéből hiányzik az a kis narancs bizbasz). A gazdám minden gyári cuccomat megőrzött, mint agybadugós füles, 512mb, átalakitó, doboz, töltő, leírás, cd, anyámtyúkja.
Személyesen megtekinthetsz Debrecenben.
Nagyon sajnálom, hogy el akar adni a gazda, nem is értem miért kell neki újabb telefon, hiszen a mai igényekhez mérten is nagyon jó tudással vagyok megáldva. 21000 lokális valutáért meg is válna tőlem, a kis piszok... Pedig még 60k+ voltam...
Ma reggel két kép is készült rólam impozáns beállításban, megtekinthető erre és erre.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest