- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
BoscoD55 #156485 üzenetére
Az a kártya is van vagy 8 éves szerintem túl öreg már. Az ára is ezt tükrözi. Inkább egy 1060 vagy 1070-est vagy egy annál is újabbat. De ez csak egy vélemény, hallgass meg másokét is, esetleg egy VGA-ás topikban.
(3-5 évnél régebbi kártyát nem szívesen vennék, de ez egyéni preferencia) -
hucsikoi
senior tag
válasz
BoscoD55 #156284 üzenetére
Ez a mennyiség kb1 vödörnyi mennyiség.
Az a megoldás, amit te is írtál, szerintem is működhet, egy-két doboz sörike csodát tud művelni egy építkezésen. Ha nem jön össze, esetleg valamelyik kisebb tüzépen próbálkozz, hátha adnak. Ez a kb 1 vödörnyi sóder nem vágja földhöz a vállalkozást. -
-
KROK640
nagyúr
válasz
BoscoD55 #151430 üzenetére
Ebben nagyobbrészt igazad van (biztos van kivétel azért). Főleg azok csinálják csak a pénzért, akik azon a szinten voltak mint én. Minimális/semmilyen tapasztalattal bedobják a személyzetet a mély vízbe, megbecsülés semmi, pihenő semmi, pénz a kötelező minimum. Ezután szerintem nem csoda, hogy nem akarják a legtöbben ezt, csak muszájból csinálják.
2015-ben Cipruson volt egy restaurant managerem (40+ éve volt a szakmában), mondtam neki, hogy tanítson, mert szeretnék jobb lenni. Ez a hozzáállás nagyon tetszett neki, és igyekeztem akkor is konstruktívan állni ahhoz amit mond, ha fájt. De pl éttermi mondatokat tanított nekem oroszul stb, mondtam neki, hogy ezek is érdekelnek, hogy jobb lehessek. Részben talán ennek, részben a gyorsaságomnak , és hogy hamar átláttam a rendszert, és ráma szabadnapomon is lehetett számítani (volt olyan, hogy 41 napot húztam le zsinórba szabadnap nélkül), köszönhettem azt, hogy rekord hamar, mindössze 3 hónap után előléptettek. Úgy voltam vele, akár ide később visszajöhetek, akár az itt tanultakkal máshová megyek, ez az enyém marad.
Ebből kiindulva szerencsés lehettél, Skócia, USA, Japán... nem semmi életutad lehetett. Erről akár írhatnál bővebben is, engem érdekelne
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Keresünk dokkolókat
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest