Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A titánkeret nem olcsó
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
hucsikoi #75354 üzenetére
Miert masabb? Ha azt mondja a vevo, hogy megveszi, ha mindent rendben talal, akkor nem vinned el? Ez egy utolso lepes a vasarlasban, aki ennyi energiat nem fektet bele, az nem eladni akar, hanem hirdetni. Persze, lehet elviszi mas kovetkezo nap, vagy 3 ev mulva, sose tudni...
En biztos nem veszek autot (pedig meg keresek), amit nem tudok atvizsgaltatni az altalam valasztott szervizben.
(Neztem nemreg egyet, jo allapot, jo ar, mondja az elado, hogy most koltott ra 500-at, rengeteg kopo vagy rizikos alkatreszt cserelt ki benne. Mondom neki rendben, mutassa a papirokat rola, mit mikor honnan vett. Erre a gyerek (mert egy velem hasonlo koru srac volt az elado), menjunk at a haverjahoz, o cserelte, o megmondja nekem, hogy cserelve volt. Kirohogtem, eljottem
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Vegyünk európait: technológiai függetlenséget követel az Airbus
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Robot fűnyírók
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 8GB Radeon, touchbar, garancia ( 18)
- Cryptot (kripto, bitcoin, usdt, usdc, euroc, eth, solana) vennék kp-ért
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X CM MasterBox MB500 850W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest