- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ngabor2 #51252 üzenetére
Elvileg lehet így van, viszont a Tisza és Körös volánnál mai napig nem egy ilyen sofőr dolgozik. Van, hogy a buszvégen egyszerűen nem engednek felszállni, húzzák a szájukat, mert nem akarnak Derecskén megállni, pedig a menetrendben ott van Derecske. Még arra sem foghatja rá, hogy tele van a busz, mert általában még ülőhely is van bőven.
Az ilyeneket csak sajnálni tudom, hogy ennyi örömük van szánalmas ki életükben.
-
SOAD19
addikt
válasz
ngabor2 #50496 üzenetére
Egy márka dolgait linkeltem.
(#50497) daa-raa
Ips monitorom van, amit anno kalibráltak mielőtt elküldték nekem. Igazából én is ludas voltam, mert nem néztem jobban utána, hogy milyen is lehet a tényleges színe a pólónak. Megbíztam a gyártó oldalán látott képpel. De más külföldi oldalakon később rákeresve már volt olyan kép, ahol természetes fényben, normál fotós képen mutatták be a pólót.
Erről a pólóról van szó:[link][link] (ezen még jobban úgy néz ki, mintha nem egyszínű lenne)
Ilyen koptatottnak, nem egyszínűnek tűnik, de igazából egy sima egyszínű szürke pólót kaptam kézhez. -
törölt tag
válasz
ngabor2 #50003 üzenetére
Maga a teflon nem mérgező, de ha helytelenül használják, illetve túlhevítik akkor azzá válik.
Nem maga a teflon bevonat, hanem ami "kipárolog" belőle. A kerámia önmagában nem, de a tapadásmentesítő bevonat ami rajta van azokra ugyanez vonatkozik. A teflonnak rengeteg változata van, ezt használják egyes lélegző, víztaszító ruhák készítésénél is. (Gore-Tex és társai) Sajnos akaratlanul megsérthetjük a teflon bevonatot. Félreértés ne essék, nekünk is van otthon teflon cucc, de egy jó öntöttvas wok-nál, lábasnál azért nem jobb. Max. kényelmesebb használata.Kés téma, nekem otthon két BSF x30cr13 hrc 50 felíratú késem van. Ez hol helyezkedik el a késesk világában?
-
Zola007
veterán
válasz
ngabor2 #49907 üzenetére
"teszkóskínai" duplán minősítő kifejezésem természetesen erre is értettem.
Nagyon sokan panaszkodnak egyes termékágazatokra, mert megveszik a legalját, aztán csodálkoznak hogy nem bírja és utána megy az egész márkát/termékfajtát illető "fikázás".Viszont a kerámiakés sajnos tényleg nem való átlag konyhába, ahol átlag háziasszony vagy háziember átlag célokra használja.
Dísznek jó, "nekem ilyen is van" és sznob konyhákban ott a helye
Tisztelet a kivételnek, aki valami értelmesre is használja. -
törölt tag
válasz
ngabor2 #49314 üzenetére
Ha te mondod...
A városi tv hülyített ezzel pár hete...
Utólag lett beépítve a rendszerbe, mert csökkenteni kell a menetidőt.Lehet van benne valami, mert a Honvéd-Dózsa Gy. kereszteződésben van olyan amikor beáll a villamos a lámpához hogy a visszaszámlálók két vonalat kezdenek mutatni, és a villamos nem időzik sokat...
És ez mondjuk valamennyire indolkolhatja a balesetek egy részét is.
-
Zola007
veterán
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
ngabor2 #47106 üzenetére
Fájdalomdíjként egy automata szellőzőt kaptunk ajándékba
Persze papírral, minőségbizonyítvánnyal, számlával 2 db 150*210, 2 db 150*150, egy komlett szobafal erkélyajtóval, minden nyílászáró nyíló-bukó, redőnnyel, külső-belső párkánnyal, plusz 15ponton záró acél bejárati hi-set ajtó 5+2 kulcsos 450eFt volt. Csak az ablakokra redőny nélkül a Hálóésmarkooooooo 732ezres árajánlatot adott..kicsit volt különbség...
-
-
mackosajt
addikt
válasz
ngabor2 #43530 üzenetére
Nem.
Most olvastam, és gondoltam, nejem virág mániájára megszerzem, bár passz, mivel hoztam volna el, mert a kocsiba nem fér, horog meg nincs.
Így nem nyomtam rá mégse a licitre, plusz még a tisztelt topiklakó asszonyságra is gondoltam.
@werszomjas: mennyire súlyosak amúgy?
-
-
törölt tag
válasz
ngabor2 #41344 üzenetére
Lézernek mindegynek kellene lennie. Esetleg meg lehet próbálni kicserélni benne a port, a Samsung tonerek általában könnyedén tölthetőek. Lehet csak annyi a baja, hogy valamiért fel van töltődve benne a por statikusan, esetleg valahogyan párát kapott és kissé be van csomósodva.
-
-
atike
nagyúr
válasz
ngabor2 #41337 üzenetére
...részemről életem legjobb döntése volt amikor otthonra lecseréltem a tintasugarast egy lézerre. Azóta nincs semmi küszködés a patronokkal, a kalibrálással, a színek elmászásával, a sebességgel, a pótlással...
Igaz így nem tudok otthon színeset nyomtatni, de gyakorlatilag az esetek 95%-ban nincs is rá szükség... És anyagilag sem jártam ezzel rosszabbul...
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
ngabor2 #39393 üzenetére
januári klímaszerelés?!
Eladó sorban a következők:
- 4GB-os M2-es, Sony fényképezőgépbe való memóriakártya.(SanDisk)
- Huawei 736 dobozában, töltővel Voda függő
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- 2 db DSL 360R modem (dobozával, kb minden tartozékával)
- USB (1.0) 4 portos pci-os hub
- 4x100 ról 5x112-re osztókörmódosító (2db 25mm vastag)
- VW Golf III-hoz lökhárítók, fényszórók, első indexek
Érdeklődni privátban. -
Blabcsi
senior tag
válasz
ngabor2 #38931 üzenetére
Mostani is 7V-on megy, de gyárilag is elég hangos.
Hátha a daa-raa-é halkabb lesz.Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Ha valaki üvegezni akarna.....
Ajánlatok priviben.
-
törölt tag
válasz
ngabor2 #35894 üzenetére
Ha csak az a lényeg, hogy ne legyenek egy magasságban, akkor pl a Candara ilyen. (Nem tudom, hogy a W7 alap készletében van fent, vagy a CorelDraw rakta-e fel, de nálam simán a Character Map-ben is megjelenik.)
További hasonlók:
Constantina
Corbel
Gabriola
Georgia
Nyala
VaniLegalábbis a nálam telepítettek közül.
-
Kryczek
aktív tag
válasz
ngabor2 #33859 üzenetére
konkrétan nem ismerem az ubuntut, láttam már nem tetszett, átlag buta felhasználó vagyok, nem kell a mutatványos cirkusz, xp-t ismerem és ennyi. A win7-től is rosszul voltam, szóval most nem tanulnék be megint egy rendszert, ami majd 5000szer felidegesít mert semmit nem ismerek vagy találok benne.
-
törölt tag
válasz
ngabor2 #33236 üzenetére
Na ott pl gyakorlatilag semmi sincs vászon félcipőn/tornacipőn kívül jelenleg. Ja de, szandálok és papucsok.
Voltam még a Hervisben is (ha már éppen a Fórumban voltam), ott mindenféle divat micsodákat láttam. És mivel hazafelé útbaesik voltam a SD-ben is. Na ott meg rend sincs.
Ergo a mai nap eredménye: nem lehet a városban kapni bakancs kinézetű bakancsot. Az SD-ben ugyan volt valami hasonló, de az atomvilágos barna volt, azt meg köszönöm kihagyom.
És ha már egyszer ilyen jó napom van, mikor hazajöttem ez fogadott a gépet bekapcsolva:
-
mghltm
addikt
-
PLaci58
addikt
válasz
ngabor2 #25874 üzenetére
Az A6 nem romolhat el
Itt nézted már? -
Plavix
tag
válasz
ngabor2 #25704 üzenetére
Aranyos vagy, fehér leanderem dupla virágú van, abból szimpla érdekel. Sárga lenne jó, perui, és mediterrán. A perui fantasztikusan szép, és ritka. Perui leanderek.
-
csapee
őstag
válasz
ngabor2 #25180 üzenetére
Milyen motoros? Briggs/Honda/Tecumseh? Ezeknek van letoltheto hasznalati utasitasuk, de azt hiszem max 50 uzemora utan olajcsere van. Bejaratas (par ora) utan erdemes mindket olajat lecserelni. Amugy mokas mert vagy leveszed az aljarol a motort vagy fejreallitod es kicsorog a beontonyilason (Briggs-nel legalabbis).
-
havast
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audacity - hangszerkesztés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest