Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
mezis #145900 üzenetére
Szerintem ha 2-3 évvel később kerülnének ki az iskolából, és ki a munkaerőpiacra, az még nem lenne tragédia. De nyilván van hátulütője is a dolognak csak mint elképzelést írtam.
A te időd... ma már finoman szólva sem polkorrekt. Ma már leszidást, egyest és házifeladatot sem nagyon kaphatnak
(oh, hogy miért nem most vagyok iskolás?) Annak idején még én is kaptam körmöst, de már akkor kezdett kiveszni ez a módszer, szóval ebből arra következtetek, hogy a '70-es években vagy még annál is régeben járhattál iskolába.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Hegesztés topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest