- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #8288 üzenetére
Valamilyen USB-s menüben jártam, de az csak listázta az összes usb portot és eszköz azonosítót a gépben. Na majd holnap jobban megnézem, lehet csak nem vettem észre, vagy le kell tölteni hozzá egy KDE modult.
-
válasz
King Unique #8108 üzenetére
JetFlash®780 az jó kis pendrive, szemeztem is vele, amikor a Sandisk Extreme-t megvettem, nagyjából azonos minőség/sebesség.
Azoknál USB 3.0-n meg általában a TRIM nem működik..
Akkor ez még mindig nem oldódott meg a külső SSD-nél, bár igazából nem annyira nagy gond, mert a garbage collector vagy mi, az viszont megoldja, amit szükséges, ha jól emlékszem.
(elég régen foglalkoztam már SSD-s leírásokkal, pedig most kéne valami olcsó és jó a laptopomba)
Sejthető, hogy nem WTG-re hitelesített van neki. De, ha lenne, attól még elvileg azokra is telepíthet Linuxot, ha akar.
Egy ilyen WTG pen árából már kijön egy SSD is gondolom!
-
válasz
King Unique #8106 üzenetére
A megfogalmazással meg mi a gond?
Dehogy van ezzel gond, úgy értettem, hogy a hosszú táv nem megfogható, kinek mennyi!
Az tiszta, hogy a pent eszi a naplózás meg a perzisztens futtatás. Amúgy én nem ismerem gyakorlatban a perzisztens használatot, ha nincs más megoldás, akkor live penről futtatom a Linuxot, de ez ritka.Windows To Go Drives wooowww ---csak nem ilyenre telepít a kolléga Linuxot!
Én még a Sandisk Extreme 32 GB-os penemet se etetném oprendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest