Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Az a helyzet hogy nagyon hozzászoktam már a windóz-hoz és nagyon unom már. A Win korlátozva van, mindenképp "áttérek". Ha már ígyis-úgyis meg kell tanulnom, akkor inkább Debian mint Ubuntu, ha már át kell hajóznom az Atlanti-óceánt és utána a Csendest, akkor már inkább utóbbival kezdem
Ha már lúd legyen kövér.
A terminál sem zavar (Google-ből is már egy ideje a goosh.org-ot használom többet
), sőt unom már hogy kb mindent csak grafikusan lehet megoldani a Windows-ban, mert windóz.
Mindegy, azt már tudom hogy eléggé hardcore lesz és be kéne magolni a bash reference manualt és még többet is, de hát ez az ára hogy elkényelmesedtünk a Windows-zal.Btw, csak hoyg tudjam előre, a 4GB iso-s Debian kb mennyit fog feltelepíteni? Mert a Windows 7 kb 3,5GB-os telepítőlemezből kb 20GB-ot pakolt fel. Csak még le kell választanom egy partíciót egy partícióról, gondolom 100 GB elég lesz

-
Fooler89
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én is így kezdtem, azóta se vagyok nagy mester viszont amit ubuntu alatt kigugliztam az nekem csak a debian alatt működött.
Iscariah: Ha türelmes vagy és utána jársz a dolgoknak akkor érdemesebb a debiant választani. Fontos a debian oldalon elolvasni pár doksit például a hardver kompatibilitás, meg amúgy is sok dologra találsz megoldást azon az oldalon.
Az ubuntus közösségbe még azt szerettem, hogy a legtöbb embernek az volt egy kérdésre a válasza, hogy nekem működik. Irtó idegesítő mikor úgy gondolják, hogy ezzel megoldották a problémát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha már lúd legyen kövér.
), sőt unom már hogy kb mindent csak grafikusan lehet megoldani a Windows-ban, mert windóz.