- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A OnePlus 10T is törékeny jószág lett
- Mobil flották
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #10030 üzenetére
Nem tudom figyelj, külföldi fórumokon (meg leginkább Redditen) osztják az észt, hogy a 980 nem jó, mert nincs rajta DRAM. Én meg úgy vagyok vele, hogy fogalmam sincs, mert nem tudom megítélni alapvető tudás meg gyakorlat nélkül.
Amúgy szerintem jó. Most mondják, hogy hamarabb is hal meg, de hát... 300 TBW meg 5 év gyártói garancia és csak az oprendszer megy rajta meg annak a programjai.... A játékok megint egy másik 980-as Samun vannak.
-
válasz
ubyegon2 #10030 üzenetére
már nem tudom szerkeszteni
Az SLC cache megoldás azt jelenti előbb említett esetben, hogy max 122GB írás/másolásáig nem lassul le a meghajtó, mint ahogyan a cacheless SSD-knél általában. Szóval ez meg a HMB együttesen simán hozza azt a teljesítményt, amit egy átlag DRAM cache-sel eláátott NVMe SSD. [link]
Ja és a Turbowrite 2.0 is ott van még!
Even though the drive lacks DRAM, it still comes with quoted speeds up to 3.5GB/s read and throughput of half a million IOPS. This is achieved by utilizing Host Memory Buffer technology to link directly to the host processor’s DRAM. Combine this with the company’s sixth-generation V-NAND, TurboWrite 2.0, and this is slated to make the drive perform much better than the regular DRAM-less SSD. [link]
Még mindig le akarod cserélni a 980-at?
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- Riasztó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest