- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung SmartTag2 teszt
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #10030 üzenetére
Nem tudom figyelj, külföldi fórumokon (meg leginkább Redditen) osztják az észt, hogy a 980 nem jó, mert nincs rajta DRAM. Én meg úgy vagyok vele, hogy fogalmam sincs, mert nem tudom megítélni alapvető tudás meg gyakorlat nélkül.
Amúgy szerintem jó. Most mondják, hogy hamarabb is hal meg, de hát... 300 TBW meg 5 év gyártói garancia és csak az oprendszer megy rajta meg annak a programjai.... A játékok megint egy másik 980-as Samun vannak.
-
válasz
ubyegon2 #10030 üzenetére
már nem tudom szerkeszteni
Az SLC cache megoldás azt jelenti előbb említett esetben, hogy max 122GB írás/másolásáig nem lassul le a meghajtó, mint ahogyan a cacheless SSD-knél általában. Szóval ez meg a HMB együttesen simán hozza azt a teljesítményt, amit egy átlag DRAM cache-sel eláátott NVMe SSD. [link]
Ja és a Turbowrite 2.0 is ott van még!
Even though the drive lacks DRAM, it still comes with quoted speeds up to 3.5GB/s read and throughput of half a million IOPS. This is achieved by utilizing Host Memory Buffer technology to link directly to the host processor’s DRAM. Combine this with the company’s sixth-generation V-NAND, TurboWrite 2.0, and this is slated to make the drive perform much better than the regular DRAM-less SSD. [link]
Még mindig le akarod cserélni a 980-at?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest