- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy WD My Cloud-om aminek a szoftverét szerettem volna kicsit okosítani, így telepítettem rá egy torrent klienst, aminek az lett az eredménye, hogy a My Cloud webes felülete teljesen meghalt és nem lehetett belépni.
Ezek után feltettem rá egy OpenMediaVault szoftvert, ami először jól is működött, de egy újraindítást követően már nem akart hálózatra kapcsolódni és semmit se tudtam vele kezdeni.
Találtam egy leírást, hogy hogyan lehet újratelepíteni az egész rendszert és rátenni a gyári vagy az OpenMediaVault szoftvert.
https://drive.google.com/file/d/0B_6OlQ_H0PxVejVic2ZubXBfbHM/edit
Itt elérhető a leírás. Szerettem volna elvégezni és mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban szerepel, de amikor ez a rész következik:
8-1. Prepare main RAID partition (For rootfs): mdadm --create /dev/md0 --level=1 --metadata=0.9 --raid-devices=2 /dev/sdb1 /dev/sdb2
* Type "watch cat /proc/mdstat" and wait 100%. Then - [ctrl] + (c) for close.Akkor ezt a hibát kapom vissza:
(C)mdadm: super0.90 cannot open /dev/sdc1: Device or resource busy
mdadm: /dev/sdc1 is not suitable for this array.
mdadm: super0.90 cannot open /dev/sdc2: Device or resource busy
mdadm: /dev/sdc2 is not suitable for this array.
mdadm: create aborted(/C)Sajnos nem nagyon értek a linuxhoz és fogalmam sincs mi a problémája.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni, illetve ha valakinek lenne ideje akár Skypen is beszélhetünk így talán még gyorsabb lenne.
Előre is köszönöm szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest