Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy WD My Cloud-om aminek a szoftverét szerettem volna kicsit okosítani, így telepítettem rá egy torrent klienst, aminek az lett az eredménye, hogy a My Cloud webes felülete teljesen meghalt és nem lehetett belépni.
Ezek után feltettem rá egy OpenMediaVault szoftvert, ami először jól is működött, de egy újraindítást követően már nem akart hálózatra kapcsolódni és semmit se tudtam vele kezdeni.
Találtam egy leírást, hogy hogyan lehet újratelepíteni az egész rendszert és rátenni a gyári vagy az OpenMediaVault szoftvert.
https://drive.google.com/file/d/0B_6OlQ_H0PxVejVic2ZubXBfbHM/edit
Itt elérhető a leírás. Szerettem volna elvégezni és mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban szerepel, de amikor ez a rész következik:
8-1. Prepare main RAID partition (For rootfs): mdadm --create /dev/md0 --level=1 --metadata=0.9 --raid-devices=2 /dev/sdb1 /dev/sdb2
* Type "watch cat /proc/mdstat" and wait 100%. Then - [ctrl] + (c) for close.Akkor ezt a hibát kapom vissza:
(C)mdadm: super0.90 cannot open /dev/sdc1: Device or resource busy
mdadm: /dev/sdc1 is not suitable for this array.
mdadm: super0.90 cannot open /dev/sdc2: Device or resource busy
mdadm: /dev/sdc2 is not suitable for this array.
mdadm: create aborted(/C)Sajnos nem nagyon értek a linuxhoz és fogalmam sincs mi a problémája.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni, illetve ha valakinek lenne ideje akár Skypen is beszélhetünk így talán még gyorsabb lenne.
Előre is köszönöm szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi