Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy WD My Cloud-om aminek a szoftverét szerettem volna kicsit okosítani, így telepítettem rá egy torrent klienst, aminek az lett az eredménye, hogy a My Cloud webes felülete teljesen meghalt és nem lehetett belépni.
Ezek után feltettem rá egy OpenMediaVault szoftvert, ami először jól is működött, de egy újraindítást követően már nem akart hálózatra kapcsolódni és semmit se tudtam vele kezdeni.
Találtam egy leírást, hogy hogyan lehet újratelepíteni az egész rendszert és rátenni a gyári vagy az OpenMediaVault szoftvert.
https://drive.google.com/file/d/0B_6OlQ_H0PxVejVic2ZubXBfbHM/edit
Itt elérhető a leírás. Szerettem volna elvégezni és mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban szerepel, de amikor ez a rész következik:
8-1. Prepare main RAID partition (For rootfs): mdadm --create /dev/md0 --level=1 --metadata=0.9 --raid-devices=2 /dev/sdb1 /dev/sdb2
* Type "watch cat /proc/mdstat" and wait 100%. Then - [ctrl] + (c) for close.Akkor ezt a hibát kapom vissza:
(C)mdadm: super0.90 cannot open /dev/sdc1: Device or resource busy
mdadm: /dev/sdc1 is not suitable for this array.
mdadm: super0.90 cannot open /dev/sdc2: Device or resource busy
mdadm: /dev/sdc2 is not suitable for this array.
mdadm: create aborted(/C)Sajnos nem nagyon értek a linuxhoz és fogalmam sincs mi a problémája.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni, illetve ha valakinek lenne ideje akár Skypen is beszélhetünk így talán még gyorsabb lenne.
Előre is köszönöm szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Seagate 2TB tárhely bővítő kártya Xbox Series S/X konzolhoz
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest