Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Kéne egy kis segítség, előre szólok, hogy rohadt dühös vagyok, tehát a stílussal lehetnek problémák.
Anyám gépe, Debian 7. Kijött a Chrome 40, gondoltam itt az ideje a frissítésnek. Gyári frissítéskezelő még nem talált semmit. Synaptic indít, update, frissítés kijelöl, frissít. Volt benne kernel is meg minden szar, apt, nem emlékszek igazán.
Lement, reboot. EDF démász nem jött be már egy ideje, gondoltam megnézem iceweaselből. Kaptam egy akkora fagyást mint a kurvaélet. SEMMI SEM MOZDULT.
Kiderült hogy valami elbaszódott a VGA driverrel, ami zárt nvidia-17x és FX5600 a kártya. Se a tux racer se a supertux nem megy. Tehát mainek HWacc kell, az kampec.
Újraraktam nvidia driver, újrafordítottam a DKMS-t, most már login előtt kifagy az egész a picsába.Mit csináljak mielőtt felgyújtom az egészet vagy elindítom az XP-t, mert az legalább működik
(dual boot van, igaz az XP még kezdetleges, egy TNT2-n fut a Half-Life 2-ig van telepítve mindössze).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- Synology NAS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(dual boot van, igaz az XP még kezdetleges, egy TNT2-n fut a Half-Life 2-ig van telepítve mindössze).