- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Kéne egy kis segítség, előre szólok, hogy rohadt dühös vagyok, tehát a stílussal lehetnek problémák.
Anyám gépe, Debian 7. Kijött a Chrome 40, gondoltam itt az ideje a frissítésnek. Gyári frissítéskezelő még nem talált semmit. Synaptic indít, update, frissítés kijelöl, frissít. Volt benne kernel is meg minden szar, apt, nem emlékszek igazán.
Lement, reboot. EDF démász nem jött be már egy ideje, gondoltam megnézem iceweaselből. Kaptam egy akkora fagyást mint a kurvaélet. SEMMI SEM MOZDULT.
Kiderült hogy valami elbaszódott a VGA driverrel, ami zárt nvidia-17x és FX5600 a kártya. Se a tux racer se a supertux nem megy. Tehát mainek HWacc kell, az kampec.
Újraraktam nvidia driver, újrafordítottam a DKMS-t, most már login előtt kifagy az egész a picsába.Mit csináljak mielőtt felgyújtom az egészet vagy elindítom az XP-t, mert az legalább működik
(dual boot van, igaz az XP még kezdetleges, egy TNT2-n fut a Half-Life 2-ig van telepítve mindössze).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Update 09.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest