- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Sikerült
Megy a hang
Igaz most fordítom harmadszor a kernelt: először kihagytam a ppp-t, lefordítottam. Jól van megy a net is, csak nincs hda2-m...ja, hogy be kellett volna a vfat-ot is jelölni?

Egyébként most már kijelentem:
Fejet hajtok a Debian előtt
Ez a legjobb linux disztribúció, ami eddig láttam (pedig próbáltam MDK-t, RH-t, UHU-t, Slack-ot is). Nem mondom, hogy hibátlan, de ami hibáját láttam, az eddig mindig valamilyen csomaggal volt kapcsolatos (lásd: a kde-t még mindig nem tudom felrakni
). Viszont nagyon-nagyon jó az apt-get rendszer, nagyon jó ez az egyszerűsített kernel fordítás (végig olvastam a readme-t, és nagyon örültem, hogy nem kellett végigcsinálnom), és még lehetne sorolni. Azt hiszem most már jöhet az MDK 9.2, az az ő baja lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megy a hang

Ez a legjobb linux disztribúció, ami eddig láttam (pedig próbáltam MDK-t, RH-t, UHU-t, Slack-ot is). Nem mondom, hogy hibátlan, de ami hibáját láttam, az eddig mindig valamilyen csomaggal volt kapcsolatos (lásd: a kde-t még mindig nem tudom felrakni
). Viszont nagyon-nagyon jó az apt-get rendszer, nagyon jó ez az egyszerűsített kernel fordítás (végig olvastam a readme-t, és nagyon örültem, hogy nem kellett végigcsinálnom), és még lehetne sorolni. Azt hiszem most már jöhet az MDK 9.2, az az ő baja lesz