Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Sikerült
Megy a hang
Igaz most fordítom harmadszor a kernelt: először kihagytam a ppp-t, lefordítottam. Jól van megy a net is, csak nincs hda2-m...ja, hogy be kellett volna a vfat-ot is jelölni?

Egyébként most már kijelentem:
Fejet hajtok a Debian előtt
Ez a legjobb linux disztribúció, ami eddig láttam (pedig próbáltam MDK-t, RH-t, UHU-t, Slack-ot is). Nem mondom, hogy hibátlan, de ami hibáját láttam, az eddig mindig valamilyen csomaggal volt kapcsolatos (lásd: a kde-t még mindig nem tudom felrakni
). Viszont nagyon-nagyon jó az apt-get rendszer, nagyon jó ez az egyszerűsített kernel fordítás (végig olvastam a readme-t, és nagyon örültem, hogy nem kellett végigcsinálnom), és még lehetne sorolni. Azt hiszem most már jöhet az MDK 9.2, az az ő baja lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Megy a hang

Ez a legjobb linux disztribúció, ami eddig láttam (pedig próbáltam MDK-t, RH-t, UHU-t, Slack-ot is). Nem mondom, hogy hibátlan, de ami hibáját láttam, az eddig mindig valamilyen csomaggal volt kapcsolatos (lásd: a kde-t még mindig nem tudom felrakni
). Viszont nagyon-nagyon jó az apt-get rendszer, nagyon jó ez az egyszerűsített kernel fordítás (végig olvastam a readme-t, és nagyon örültem, hogy nem kellett végigcsinálnom), és még lehetne sorolni. Azt hiszem most már jöhet az MDK 9.2, az az ő baja lesz