Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Sikerült
Megy a hang
Igaz most fordítom harmadszor a kernelt: először kihagytam a ppp-t, lefordítottam. Jól van megy a net is, csak nincs hda2-m...ja, hogy be kellett volna a vfat-ot is jelölni?

Egyébként most már kijelentem:
Fejet hajtok a Debian előtt
Ez a legjobb linux disztribúció, ami eddig láttam (pedig próbáltam MDK-t, RH-t, UHU-t, Slack-ot is). Nem mondom, hogy hibátlan, de ami hibáját láttam, az eddig mindig valamilyen csomaggal volt kapcsolatos (lásd: a kde-t még mindig nem tudom felrakni
). Viszont nagyon-nagyon jó az apt-get rendszer, nagyon jó ez az egyszerűsített kernel fordítás (végig olvastam a readme-t, és nagyon örültem, hogy nem kellett végigcsinálnom), és még lehetne sorolni. Azt hiszem most már jöhet az MDK 9.2, az az ő baja lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA® driverek topikja
- Synology NAS
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nikon DSLR topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Lenovo TAB M11 tablet
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Megy a hang

Ez a legjobb linux disztribúció, ami eddig láttam (pedig próbáltam MDK-t, RH-t, UHU-t, Slack-ot is). Nem mondom, hogy hibátlan, de ami hibáját láttam, az eddig mindig valamilyen csomaggal volt kapcsolatos (lásd: a kde-t még mindig nem tudom felrakni
). Viszont nagyon-nagyon jó az apt-get rendszer, nagyon jó ez az egyszerűsített kernel fordítás (végig olvastam a readme-t, és nagyon örültem, hogy nem kellett végigcsinálnom), és még lehetne sorolni. Azt hiszem most már jöhet az MDK 9.2, az az ő baja lesz