- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Ebben amúgy tök igazad van és nagyrészt én is ezért rendeltem elő Occam borotvája elv alapján: kiszórtam minden teóriát, spekulációt és megnéztem, minimum mit kaphatok: egy openworld, filmszerű, posztapokaliptikus, reálisnak tűnő sétaszimulátort szép látványvilággal, remek színészekkel és zenével és a szokásosnál összetettebb történettel (ez lehet negatívum is, majd elválik).
Ez a minimum, amit a trailerek alapján kapni szeretnék, aztán meglátjuk, hogy a többi részlet mennyire váltja be a reményeket. -
Bad Pritt
félisten
Előrendeltem. Két hét múlva tali.
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem is az a legnagyobb bullshit. Ez továbbra is egy termék, nem fogják egy ennyire unpredictable változóra bízni a hosszát/tartalmát. Inkább olyasmi megoldások lesznek majd benne, mint pl a Nier Automatában, aki végigtolta, tudja, mire gondolok. Hosszútávon legendás lesz az a játék az ilyen döntései miatt.
-
Bad Pritt
félisten
És egyre több az utalás arra, hogy Troy Baker is benne lesz.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy Kojima beszédes kedvében volt, IGN cikk.
Beszélt az esőről kicsit, a robotkarokról, babákról, semmi nagy leleplezés, csak érdekességek tényleg.
-
Bad Pritt
félisten
Nekem sok dolog feltűnt ebből, de mondjuk nagyon sokszor megnéztem már ezt a trailert is.
Mondjuk az pl nem, hogy a bálna fejjel lefelé volt, meg hát nyilván én nem babráltam a kontraszttal, szóval az inkubátort sem láttam a Mikkelsen (?) karakteren, vagy Kojima fejét a trutymóban.
Ami engem nagyon érdekelne, az tényleg az, hogy Reedus ugyanott, ugyanakkor van-e, mint minden más. Néha egyértelműnek tűnik, hogy látják egymást a másik emberkével, de mégis olyanok, mintha nem vennének tudomást annyira a másikról, kicsit mint a Hatodik érzékben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest