Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

könnyebb fokozaton lehet tényleg van értelme az energianyalábot magadnál tartani lőszereladás céljából de nehéz fokozatokon rohadtul kell minden lőszer amit ad a játék és a nyaláb lőszer helyett jól jön az amit használ is az ember. bár nehéz fokon a nyaláb másodlagosa miatt meg megéri használni.

én egyszer mentem véletlen a brute mögé és láttam meg hogy ott jobban sebezhető de amúgy sztázis alatt simán eltalálható a vállánál a sárga rész. meg ha nem maxos a sztázis akkor nem sok idő van mögé szaladgálni ezért én mindig szemből irtom le.

ezt a videót meg köszi. már csak változatosság kedvéért is ki fogom próbálni egy végigjátszásba hogy lángszórót használok. a másodlagos tüzelése is tetszik. az tudom hogy maxra fejlesztve az első részbe kifogyott a palack mire egyetlen kétkezű farkával csapkodós dögöt megöltem.

egyébként mekkora poén ebbe a videóba hogy vákum kiszívja a levegőt, te is a ruhád levegőkészletéből lélegzel a lángszóró tüze meg simán ég oxigén nélkül :)
    pedig tök jó lett volna ha figyelnek ilyenre hogy vákumba te nem gyújtasz tüzet lángszórózni meg végképp nem fogsz. persze meg se szólaltam ha a lángszóró a palackból adagol magának elég levegőt is :)

Új hozzászólás Aktív témák