Hirdetés
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem maradt Power nélkül a Moto G17 sem
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
könnyebb fokozaton lehet tényleg van értelme az energianyalábot magadnál tartani lőszereladás céljából de nehéz fokozatokon rohadtul kell minden lőszer amit ad a játék és a nyaláb lőszer helyett jól jön az amit használ is az ember. bár nehéz fokon a nyaláb másodlagosa miatt meg megéri használni.
én egyszer mentem véletlen a brute mögé és láttam meg hogy ott jobban sebezhető de amúgy sztázis alatt simán eltalálható a vállánál a sárga rész. meg ha nem maxos a sztázis akkor nem sok idő van mögé szaladgálni ezért én mindig szemből irtom le.
ezt a videót meg köszi. már csak változatosság kedvéért is ki fogom próbálni egy végigjátszásba hogy lángszórót használok. a másodlagos tüzelése is tetszik. az tudom hogy maxra fejlesztve az első részbe kifogyott a palack mire egyetlen kétkezű farkával csapkodós dögöt megöltem.
egyébként mekkora poén ebbe a videóba hogy vákum kiszívja a levegőt, te is a ruhád levegőkészletéből lélegzel a lángszóró tüze meg simán ég oxigén nélkül

pedig tök jó lett volna ha figyelnek ilyenre hogy vákumba te nem gyújtasz tüzet lángszórózni meg végképp nem fogsz. persze meg se szólaltam ha a lángszóró a palackból adagol magának elég levegőt is
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest