- One mobilszolgáltatások
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
könnyebb fokozaton lehet tényleg van értelme az energianyalábot magadnál tartani lőszereladás céljából de nehéz fokozatokon rohadtul kell minden lőszer amit ad a játék és a nyaláb lőszer helyett jól jön az amit használ is az ember. bár nehéz fokon a nyaláb másodlagosa miatt meg megéri használni.
én egyszer mentem véletlen a brute mögé és láttam meg hogy ott jobban sebezhető de amúgy sztázis alatt simán eltalálható a vállánál a sárga rész. meg ha nem maxos a sztázis akkor nem sok idő van mögé szaladgálni ezért én mindig szemből irtom le.
ezt a videót meg köszi. már csak változatosság kedvéért is ki fogom próbálni egy végigjátszásba hogy lángszórót használok. a másodlagos tüzelése is tetszik. az tudom hogy maxra fejlesztve az első részbe kifogyott a palack mire egyetlen kétkezű farkával csapkodós dögöt megöltem.
egyébként mekkora poén ebbe a videóba hogy vákum kiszívja a levegőt, te is a ruhád levegőkészletéből lélegzel a lángszóró tüze meg simán ég oxigén nélkül

pedig tök jó lett volna ha figyelnek ilyenre hogy vákumba te nem gyújtasz tüzet lángszórózni meg végképp nem fogsz. persze meg se szólaltam ha a lángszóró a palackból adagol magának elég levegőt is
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest