Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

eléggé a végén adja a hullámfegyvert. az ívet is próbáltad már ugye. valami tömegoszlató kéne neked a cutter mellé. az meg az amit mondtam. az energianyaláb fegyó de annak is csak a másodlagos lövése.
    a cölöpvetőfegyver (vagy mi a neve) csak maxra fejlesztve lő olyat hogy az több ellenfélnek is fájjon mert akkor másodlagos tüzeléssel a kilőtt cölöpből még áram is kicsap ami már írt rendesen. a kutatópuska meg megint csak nem nagy valami. rohadt erős de csak egy célpontra és nem is sok lőszer fér bele meg nem is olyan gyors mint a cutter.
    a lángszóró meg, tán azt még ki se próbáltam ebbe a részbe mert az elsőbe olyan egy hasztalan gyenge sz.r volt még maxon is hogy meg is utáltam.
    a gépfegyvernek van még egy másodlagos tüzelése. lő egy gránátot. olyan mint az első részbe volt a hullámfegyvernek. merthogy itt a hullámfegyver meg kapott másodlagosra egy sugárlövedéket ami szintén elég hatékon de csak egy célpontra.
    szerintem az energianyaláb másodlagos lövése a leghatékonyabb. megvan a kockázat mert közell kell engedned őket magadhoz de akkor ha ráfejlesztettél a másodlagosra és lősz eggyet darabokra szakítja őket.
    én ara is használtam hogy hullákat szaggassak szét vele mert tudtam hogy az adott részen fog jönni átalakító dög. kinézissel egy helyre rántottam a hullákat aztán egy másodlagos és mindenük leszakadt a hulláknak.

Új hozzászólás Aktív témák