- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja erősebbek. ezeket második végigjátszással se kapnád meg a játékba csak ezt is belepakolták hogy kiengeszteljenek amiért ezt a részét elkurták a játéknak.
figyel én úgy tudom a cutter-t akkor adná be ha már egyszer lenyomtad. de nekem fent se volt az első rész gépen mikor a 2részt először totlam és beadta végigjátszás után.
a 3. féle cutter-t meg amit még bead a patch szintén nem kapod meg sose ahogy a többi fegyvert sem.a ruha fejlesztés itt úgy néz ki hogy nem egyre több vasat pakol a ruhádra meg változik a sisakja mint az elsőbe hanem van többféle formájú és egyre erősebbek.
az alap az olyan mint az első részbe. az úgy is marad. aztán van két modernebb, az egyiknek vastagabb a ruha része a másikba meg vékonyabb vagy. meg van egy klasszikus ruha az meg egy nagy behemót ruci. nekem az a kedvencem.
aztán kövi végigjátszásra adná be ezeknek a ruháknak a fejlettebb változatát ami annyit jelent hogy úgy néznek ki mint ezek csak más rajtuk a minta-festés meg mind 25%páncélt és max invetory-t biztosít.
de egyébként ha vissza felveszel egy régebbi ruhádat a páncél és az invetory megmarad és nem csökken vissza a korábbi ruha adottságaihoz.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Gyári garanciával! Logitech G29 Driving Force szett PC/PS4/PS5
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest