Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Van benne egy buzi smoothing effekt... ha lassan mozdítod az egeret, akkor egy év míg körbefordulsz, ha viszont gyorsan rántod, akkor térül-fordul, de próbáld csak megszokni, hogy miyen sebességhez milyen érzékenység jár... lehetetlen...
Ráadásul az összes fps-t smoothing nélkül játszom, mert nekem kell a pixelpontos mozgás...
Szerintem direktbe ilyenre csinálták... "mérnök vagy bazmeg, nem katona, azé' nem tudsz célozni, és azér kapkodsz mint egy idegbeteg, ha meglátsz valami kutyánmajmot..."

Amúgy kurvajó, az Alien játékok óta nem fostam ennyire... Valahogy a zombis, őrültgyilkosos, démonos meg mindenféle horrorjátékok sose tudnak megijeszteni, csakis a "zűrben" tudok félni, ha valami csúnya meg akar enni.
Kedvenc filmjeim az Alien, a The Thing és a Halálhajó sem rossz szóval otthon érzem magam. Nekem tetszett a The Thing játék is, minden hibája ellenére...
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest