- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Van benne egy buzi smoothing effekt... ha lassan mozdítod az egeret, akkor egy év míg körbefordulsz, ha viszont gyorsan rántod, akkor térül-fordul, de próbáld csak megszokni, hogy miyen sebességhez milyen érzékenység jár... lehetetlen...
Ráadásul az összes fps-t smoothing nélkül játszom, mert nekem kell a pixelpontos mozgás...
Szerintem direktbe ilyenre csinálták... "mérnök vagy bazmeg, nem katona, azé' nem tudsz célozni, és azér kapkodsz mint egy idegbeteg, ha meglátsz valami kutyánmajmot..."

Amúgy kurvajó, az Alien játékok óta nem fostam ennyire... Valahogy a zombis, őrültgyilkosos, démonos meg mindenféle horrorjátékok sose tudnak megijeszteni, csakis a "zűrben" tudok félni, ha valami csúnya meg akar enni.
Kedvenc filmjeim az Alien, a The Thing és a Halálhajó sem rossz szóval otthon érzem magam. Nekem tetszett a The Thing játék is, minden hibája ellenére...
Új hozzászólás Aktív témák

- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- ASUS Dual Radeon RX 6500 XT OC Edition 4GB GDDR6
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest