- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
Tetszett ahogy először betöltöttem. Van stílusa és a látványvilága is jó szerintem. Csak sokszor vannak benne hatásvadász elemek. Teljesen lineáris a játékmenet, de valahogy mégis élvezem hogy tolhatom. A hangok azok kib...szott jók szerintem. Még többet olvasgatnék a személyzetről és privát naplókból, eltünt és átváltozott szerettekről, arról ahogy kitört az egész fertőzés a hajón. Több személyes infó kellene mert azon keresztül tudja az ember igazán átérezni a katasztrófa nagyságát. A Hidropónia Fedélzeten vok és nagyon tetszik ahogy kidolgozták.
Összességében bejön. Tökéletesen fut, el van találva a motorja.
-
Z.m.Z
aktív tag
Na tegnap egész későig nyomtam,ezt a tré irányítást nem lehet megszokni. Valaki itt lejjebb írta hogy ez TPS hááát et is vitatnám mert ott nem követi ilyen mereven a karakter mozgását a kamera. Állítsd a Fallout 3-at tps módba és szuper úgy is vagy ott a Freedom fighters vagy a Gta sorozat mind TPS,mind jól példázzák ezt a stílust. Amúgy tényleg egy Doom3 klón ajtó-->céloz-->nyit-->lő-->ment-->sétál-->ajtó.........és így tovább. Ráadásul mindenkinek az jut az eszébe hiszen ott volt először vaksötét és elemlámpa. Ebben az űrhajós-idegenlényes kategóriában nekem a Prey tetszett a legjobban. Ez sem lenne rossz,ha lenne FPS -mód és csak a térképnézegetésnél,meg az invertory-nál állnaát ebbe a "kukucskálj a jobb vállam fölött" módba.
-
gV
őstag
az igaz h meglehet szokni, de nekem az az érzésem, ez egy piszok könnyü játék lenne normális irányítással vagy/és fps nézetben ami nem éppen jó dolog
na meg az szerintem nem normális, h célzás közben maxra huzott egér érzékenységgel is csiga tempóba megy arrébb a "célkereszt", lehet h 800dpi helyett 3200-as egérrel kellene játszanom -
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok.
Lehet hogy volt már ez a kérdés de nem lehet valahogy fps módba állítani a nézetet? Mert ettől a jobbváll fölötti nézettől idegbajt kapok!!
-
mad1
veterán
válasz
james008bond #890 üzenetére
Baloldalara ugorj,majd menj a legures terbe,az asteroida tulso oldalara,mert ott nem talal el....
-
Csabahun
senior tag
válasz
james008bond #888 üzenetére
Csak annyit kell tenned ,hogy kimész az űrbe az aszteroidán és kilövöd a másik 2 féket is.Nem kell leállitani a 2 forgó izét.
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
A 7. fejezetben, mikor jeladót kell egy aszteroidára tenni, akkor a két forgó izét hogy állítom le? A két mágnesféket, ami a teremben van, kilőttem, de a gps által kivül jelzettekhez nem tudok eljutni, amint katapultálom magam az űrbe, kinyiffanok. Mi a megoldás, szeretnék már továbbjutni!
Kösz! -
zsoltrs
tag
hy
Igen, most hogy visszagondolok amikor rámugrik a "csaj" akkor 1 pill.-ra belyön 1 homályos kép ahogy éppen veszem le a sisakom.
Akkor csak 1 álom volt?Hy
-
Liberatus
csendes tag
Láttam egy másfajta befejezést,xbox-on van azt hiszem.Ott az ugró hölgy után veszi le a sisakot,tehát azt is képzelte.Legalábbis nekem ez jött le.
Egy kérdésem nekem is volna.Végigvittem normal fokozaton,elmentettem és újrakezdtem,de ugyanabba a fokozatban,ami marhára nem jó.Ezt ti meg tudtátok oldani vagy 'hard'-ban kell végigjátszanom,hogy a második menetet 'hard'-ban csinálhassam?
-
zsoltrs
tag
Hy
Lenne 1 kérdésem.
A barátnőm ,ugye már korábban meghalt(beadott magának vmi injekciót).
És én akkor az egész játék közben csak halucináltam?
A végén amikor elmegyek a hajóval, akkor a csajom ugrik rám, amiután átváltozott a injekciótól? Vagy most mi?
Köszi a választ.
hY -
szilva01
őstag
Végigcsináltam!Nagyon jó játék! Ajánlom mindenkinek!
-
Liberatus
csendes tag
Ebből nem lesz videó.
"A Dead Space működése leállt.A Windows megoldást keres a problémára".
És már csak 1 tojás volt a hasában.
-
Liberatus
csendes tag
Készül az utolsó fejezet videója.
Igaz,másodjára "könnyebben" ment az eleje,mert tudtam mi vár rám (ugyanis sikeresen letöröltem a rögzített játékot) .Ha tökölést vagy kézremegést fogtok látni a videóban az azért lesz mert paráztamDe remélem nem lesz feltűnő.Azt hittem,ez sétagalopp lesz (lehet egyeseknek az),de szeretnék már a big boss előtt fejjel lefelé lógni.
Őt legalább biztos észreveszi az ember.
-
Vevőjelölt
tag
válasz
szilva01 #867 üzenetére
Én annakidelyén a Doom 3.-al voltam így, de hamar megszoktam a környezetet. Inkább az lehet a dologban, hogy alapból kerülöm a nagyon rémisztő és véres dolgokat. Viszont én nem félek egyedül a sötétben.
A filmes kérdésre visszatérve, itt:[link] írják, hogy mégcsak elmélkednek eggy egészestés játékfilmen.
-
szilva01
őstag
válasz
Vevőjelölt #865 üzenetére
Első pár nap féltem belépni a játékba... de meg lehet szokni! Én már nem ijedek meg mikor megyek és hirtelen feltámad egy zombi, vagy egy kanyarban ott áll vagy rámugrik stb.
bocsánat! nekromorfot akartam írni
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Vevőjelölt #865 üzenetére
tudom hogy van, azt láttam is, de ez 2010-es dátumú.
-
whitezo88
nagyúr
[link] ez lenne a film? nem szórakozok a trial acc csinálásával, de lehet valami olyasmi lesz.
-
szilva01
őstag
Megint elakadtam! DE életemben először használtam a keresőt ÉS megtaláltam az információt
-
szilva01
őstag
A 6. fejezetben hogyan lehet legyőzni a leviatánt?
-
<.RicHarD.>
tag
válasz
horvathkrisz #856 üzenetére
Egyetertek
-
whitezo88
nagyúr
végigjátszottam, nem volt semmi. szerencsére a főboss elsőre lement, nem is csapkodott sokat. most megy a 2. menet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest