- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Lehet spórolni úgy is, hogy nem azonnal veszed meg új öltözékeket.
Sokszor csináltam azt, hogy megnézetm merre kell menni, majd elmentem másfelé, ahol egyszerűen csak volt egy mosdó vagy egy tárolókamra, iroda, vagy logikusan látszott, hogy később arra kell majd tovább menni, így előre is szedtem fel cuccokat, amik később persze nem hiányoztak. Meg sokat rohangáltam előre-vissza boltokhoz, munkapadhoz. Ki kell tapogatni, mi hogy jó.
-
r-chee
őstag
Milyen nehézségi szinten nyomod
? Én közepesen toltam, és mindig volt lóvém lőszerre meg orvosi csomagra, energiagócra stb. Jól kell kalkulálni a boltokban, nem kell összevásárolni mindent, el kell adni felesleget és sztem ki lehet jönni. Voltak nekem is persze helyzetek, amikor több volt az ellen mint a lőszer, de olyankor lehet trükközni sztázissal meg kinézissel
. Meg vannak azért bőségkamrák is némely helyen, amik jól vannak sztem bekalkulálva.
-
r-chee
őstag
Regenerálódó nekromorfoknál jobban jársz, ha megcsonkítod őket, majd gyorsan sztázissal belassítod őket, így azért több idő míg regenerálódik. Ha van közben még ellen, ledarálod őket, közben figyelve előzőre, nehogy viszatérjen a harcocok klubbjába
, útjelzőt benyomod ha kell, és kifutsz a helyes irányba, magad mögött hagyva a szörnyecskét. Nekem talán 2-szer kellett ezt eljátszanom a béke kedvéért
. Van viszont két rész, amikor direkte el kell tenni láb alól őket, csak úgy mehetsz tovább. Egyiknél egy fagyasztó kamrába kell becsalogatni, végtagcsonkítás, majd sztázis, és jöhet az afterburner
, végefelé egynél meg ugyanúgy megcsonkítva, befagyasztva rá kell kapcsolni hajtóműveket és szépen szénnéég
.
Fegyók terén meg sztem alap Plazmavágót és Impulzusfegyót célszerű használni, és azokat fejleszteni.
No-kia: Ha ez megvan haverodnak, akkor útjelzővel (B) könnyen megtudhatja merre kell tovább mennie. Vissza kell liftezni amúgy stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest