- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem ha cserelsz egybol 4G-re cserelj (2x2G) igy lenyegi gyorsulast fogsz erezni. Nekem DDR2 (840) -> DDR3 (1680) atallas szintetikus memóriasebesség-mérési tesztekben 15-25% közötti gyorsulast hozott. Ha lehet inkabb gyorsabbat vegyél, később még jól jöhet (minimum 1600as 1333 helyett). De varjuk még más véleményeket is szvsz.
-
wwenigma
Jómunkásember
DDR2-nél azért fel tudtam verni a sebességet minimum 8-10%-kal, ugyanezzel a procival - ha az idozitesekkel jol sakkoztam. Mivel AMD K7 es alatta (nem lattam DDR3-mal) + Intel LGA775 es alatta (nektem sem épp ilyen konfig van) az mar elegge "kifuto" igy szerintem altalanossagban elmondhato, hogy nem kell foglalkozni az idozitessel. Jol mutat, lehet vele villogni, de a nyers erő számít. (freki - a legolcsóbb és a leggyorsabb ramot kell venni)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
akoska07 #3623 üzenetére
Úgy mégis az urband legend sszintjéről fel tudnád emelni a számszerűsítés szintjére? Én azt vettem észre, baromira nem gyorsul eszreveheto mertekben a gép DDR3 idozitesekkel valo baxkodassal. (DDR2-nel volt meg ertelme de itt...)
Most igy megy a gepsarkanyom:
Arra tudsz valamit mondani, hogy miert van ±2GB/s kulonbség az olvasashoz viszonyitott irasban/masolasban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Asus Rog Strix G16
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest