- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BJanee
tag
Bámelyiket megveheted, a lapod támogatni fogja. Az a lényeg, 1,5v-os ddr3-as memók kellenek, ez az általad írt fenti listából egyértelműen látszik. Pipa
Max 4 gigát tudsz belepakolni, listán 2x2gb kit. Pipa
Hogy melyiket veszed, az már szimpátia, vagy magad elé rakod az összesről a képet és amelyiktől beindulsz, azt veddViccet félretéve, szerintem vannak már tesztek mindegyik ramról, utána kell nézni, mi jót-rosszat írogattak róluk, ezt összevetve kiválasztod.
Igazából még azt tudnám ajánlani, hogy ha boltban akarod megvenni, akkor mindenképp vidd a géped és még a helyszínen ellenőriztesd le, hogy megy, így nem tudsz mellényúlni. -
BJanee
tag
Hát shteer-nek igaza van, igazából csak szintetikus teszteken bukik ki a különbség, játékban nem nagyon veszed észre.
Igazából nagyon nem vagy lemaradva, jó az a gép még most is, egy jobb vidkarival, quad procival meg több rammal. Viszont azt én sem tudom, hogy érdemes-e beleölnöd egy régebbi rendszerbe, én is csak azt tudom ajánlani, hogy olyan cuccokat vegyél bele, amit később át tudsz tenni egy modernebb lapba (vidkártya, ddr3..) Esetleg próbáld eladni a cuccaidat és az abból befolyó összeghez hozzátéve próbálj gépet építeni -
BJanee
tag
Sziasztok.
Gondoltam, megkérdezem itt is, hátha.
Adott egy giga h67-m ud2h-b3-as lap, benne 2x2gb kingston hyperx blu 1600-as, 1,65v-os kit.
Az lenne a kérdésem, hogyan lehet ezeket a ramokat rábírni az 1600 mhz-re ebben a lapban, ha rá lehet? Jelenleg BIOS-ban csak 1333Mhz a max., amit ki lehet választani és alapból 1,5v-ot ad a ramoknak a lap. Xmp-t nem találtam, lehet, nem is támogatja a lap?
Cpu-z-ben a memória fülön ott van az 1600mhz (x.m.p.), hogy a ramok tudják, de 1333-on mennek. Ezt a rejtélyt oldja meg nekem valaki, legyen olyan kedves
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest