Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
A Win4-64bit.-el lesz a probléma...
Ez valami kínai utánzat lehet... 
Ha memóriát akarsz tesztelni, akkor a memtest86+ töltsd le, ki kell írni egy CD vagy DVD-re és azzal kell boot-olni. Futtasd legalább 2-3kört majd ha ok, utána Prime95 blend teszt is nagyon jó memória tesztelő...
-
ZIL
tag
Szóval, én vagyok a ludas...

Na akkor vegyél 1333-as Samsung original modulokat. 1333 CL-9 gyárilag 1,5 V-on. Ezzel szemben nekem 1600 CL-8 on megy, Kisza kollégának 1800 CL-9-en ment. Kurva olcsó, nincs rajta magas borda (konkrétan semilyen) és a ventik zajával sem kell számolnod. Ha ügyes vagy 30 alatt kijön belőle 6GB. És persze takarékos is!
-
ZIL
tag
A hozzászólásaid alapján úgy tűnik nem szívbajoskodnál költeni a gépre. Ha már így van, én a helyedben alacsony feszültségű ramokat vennék, mert ugye ki tudja milyen max feszt tolerálnak majd a következő generációs procik, meg aztán az ilyen ramok elég jól tuningolhatóak is általában.
-
Ottoka
őstag
3x1gb-ot lát a vista 32bites is. De manapság már nem sok a 4gb, sőt komolyabb játékokhoz ajánlott, ahhoz viszont mindenképpen vista 64 kell, vagy xp 64 hogy lássa rendesen.
Az x58-as lapok tri channel kiosztása miatt 3x2gb memória megy bele, és sok program ezt meg is hálája. Mivel a core i7 eleve magasabb kategóriás termék, ajánlott hozzá a 6gb ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vírusirtó topic
- Óra topik
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez valami kínai utánzat lehet...