- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
Közben kiderült, hogy nem tudnak ugyan olyan ramokat adni mint ami nekem van...a régi ramjaim 1.65V-n tudják produkálni a 7-7-7-24-es időzítést, de olyat kapok ami 1.5V-n üzemel ugyan ezen értékekkel...meglátom mi lesz tuning terén. Lehet le kell cserélnem 4x4Gb-os modulokra inkább.
-
vbbb
őstag
Hmmm....akkor szerinted jobban járok ha 1467MHz-en (2x2Gb 9-9-9-25-1T) járatom az 1333MHz-s (2x2Gb 7-7-7-24-1T) ramjaimat? Éppen keresgélek valami programot amivel tudnám tesztelni a CPU+RAM teljesítményét ennek kiderítésére...
(Most küldtem vissza gariba a másik 2x2Gb-ot mert megadták magukat...ezek is bírták a nagyobb MHz-t csak 2T-ben ugye.
)
-
VGYke
addikt
A Prime95 blend is megvolt:
Ezek szerint leszállhatok a memória probléma gyanúról és ezen probléma okát máshol keressem? -
BalaNce87
addikt
Na megtettem amit meg kell és hát itt az eredmény...
A két modul közül az egyik úgy néz ki feladta vagy már szar volt eredetileg is. Legközelebb első dolgom lesz a vásárlás után lecsekkolni ezzel a programmal a modulokat.
Szerintetek ha mailben elküldöm vagy pen drive-on elviszem nekik a fotót azt elfogadják bizonyítéknak?
Köszi a segítséget srácok! -
VGYke
addikt
Köszönöm! Memtest86+ "túlvagyok":
A prime95 csak 1 órát futott, addig nem volt probléma. Az IntelBurnTest kb. félórát "max"-on, ott sem láttam hibát.
Kezdjek megnyugodni, vagy melyik tesztet futtassam tovább? Vagy felesleges a kínzás, a memóriók jók, máshol keresgéljem a problémám megoldását?
(Mondjuk proci hűtő ügyben megnyugodtam már, mert CoreTemp szerint egyik teszt alatt sem ment fel a 0. mag hőfoka 69 fölé, a 3. meg 62 fölé) -
geckowize
őstag
Sikerült közben 1600ra állítani (rájöttem, hogy a 6,67-es szorzót azt akaratom ellenére is beállítja, tehát egy 247es ref clockkal állítottam be, ami 1647 mhz volt és így ment), viszont így csak 3,96 GB ramot látott... örültem nagyon... Most visszaállítva 1396 mhz-re is csak 6,97 gb ramot lát, normális ez? slotokat is cseréltem, ugyanez a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Revolut
- Milyen monitort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Logitech szerviz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest