Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Igen köszönöm. Guglival kezdtem de nyilván valami rossz kulcsot adtam be először, de aztán megtaláltam. Meg ráadásul ezt már régebben is megnéztem, tehát emlékeznem kellett volna, de úgy látszik öregszem
De ha már itt tartunk: SS, vagy DS a jobb bármilyen, pl. melegedés, hűtés, mit tudom én mi szempontából? Na erre tényleg nem találtam a guglin választ, vagy ha igen, tényleg lankad a figyelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest