- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Na megtettem amit meg kell és hát itt az eredmény...
A két modul közül az egyik úgy néz ki feladta vagy már szar volt eredetileg is. Legközelebb első dolgom lesz a vásárlás után lecsekkolni ezzel a programmal a modulokat.
Szerintetek ha mailben elküldöm vagy pen drive-on elviszem nekik a fotót azt elfogadják bizonyítéknak?
Köszi a segítséget srácok! -
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Lenne egy újonnan felmerülő problémám. Valamelyik nap sleeping state-ből kékhalállal távozott a gép.
Onnantól kezdve nem volt képes bootolni a win7. A javítás se ment. A csökkentett mód se tudta betölteni a fájlokat.
Szereztem egy működő wint. Futtatom a rendszerellenőrzést, kék halál. Internetezek, kék halál. Beszélgetek öcsémmel, kék halál.
Mindig más hibakód, de gyanúsan memória (Memory management, IRQL not less or equal, stb). Utolsó erőlködésként kicseréltem a régi moduljaimra, de másik slotokba és láss csodát bootol a gép és azóta is hibátlanul megy.
Nem tudom, hogy a slotok lennének e a felelősek vagy ez esetben a modulok hibásak mindenképp? Nem rég vettem őket, alacsony feszes corsair mondulok és mindeddig mentek faján. Szerintetek vigyem vissza cserére? Fognak szívózni??? -
BalaNce87
addikt
válasz
tomaszka88 #4394 üzenetére
Én lehet adnék a CPU NB-nek plusz feszt. Az egyből stabilizálja nekem.
-
BalaNce87
addikt
válasz
joker1220 #4382 üzenetére
Igen, ez teljesen ok. Csak az jutott eszembe, hogy az XMP milyen mélységig állítgat. Ha csak a hagyományos négy értéket és a feszültséget állítja be akkor tényleg nincs gond.
Szerintetek mekkora piaci értéke van ezeknek? Eléggé szeren van csak hát szeretnék 8Gb-ra váltani és azok között nem is nagyon találok a Corsair megoldásán kívül mást. -
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy manapság milyen 8Gb-os kitek vannak 1.35 ös fesszel? Illetve milyen kiteket ajánlanátok egy AMD konfig mellé (955 BE, 890 GPA UD3H)?
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest