- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Na megtettem amit meg kell és hát itt az eredmény...
A két modul közül az egyik úgy néz ki feladta vagy már szar volt eredetileg is. Legközelebb első dolgom lesz a vásárlás után lecsekkolni ezzel a programmal a modulokat.
Szerintetek ha mailben elküldöm vagy pen drive-on elviszem nekik a fotót azt elfogadják bizonyítéknak?
Köszi a segítséget srácok! -
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Lenne egy újonnan felmerülő problémám. Valamelyik nap sleeping state-ből kékhalállal távozott a gép.
Onnantól kezdve nem volt képes bootolni a win7. A javítás se ment. A csökkentett mód se tudta betölteni a fájlokat.
Szereztem egy működő wint. Futtatom a rendszerellenőrzést, kék halál. Internetezek, kék halál. Beszélgetek öcsémmel, kék halál.
Mindig más hibakód, de gyanúsan memória (Memory management, IRQL not less or equal, stb). Utolsó erőlködésként kicseréltem a régi moduljaimra, de másik slotokba és láss csodát bootol a gép és azóta is hibátlanul megy.
Nem tudom, hogy a slotok lennének e a felelősek vagy ez esetben a modulok hibásak mindenképp? Nem rég vettem őket, alacsony feszes corsair mondulok és mindeddig mentek faján. Szerintetek vigyem vissza cserére? Fognak szívózni??? -
BalaNce87
addikt
válasz
tomaszka88 #4394 üzenetére
Én lehet adnék a CPU NB-nek plusz feszt. Az egyből stabilizálja nekem.
-
BalaNce87
addikt
válasz
joker1220 #4382 üzenetére
Igen, ez teljesen ok. Csak az jutott eszembe, hogy az XMP milyen mélységig állítgat. Ha csak a hagyományos négy értéket és a feszültséget állítja be akkor tényleg nincs gond.
Szerintetek mekkora piaci értéke van ezeknek? Eléggé szeren van csak hát szeretnék 8Gb-ra váltani és azok között nem is nagyon találok a Corsair megoldásán kívül mást. -
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy manapság milyen 8Gb-os kitek vannak 1.35 ös fesszel? Illetve milyen kiteket ajánlanátok egy AMD konfig mellé (955 BE, 890 GPA UD3H)?
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- TV antenna és jelerősítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest