Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Nem tudom névleg mivel kompatibilis, vagy nem, de az biztos, hogy több embert láttam már Geil ramokkal szopni, mint az összes többi gyártó termékeivel együttvéve. Nagyívben kerülni, de ha már van és működik, hálát adni az Úrnak, mert tényleg szerencse! Ha meg nem, szopi...
-
Genji
őstag
Nekem egy 2x2 GEIL ultra 1333 CL6-al volt dolgom az egy Asrock H55-M lapban gond nélkül dolgozott. Ajánlott megnézni a lap QVL-jét neten és lehetőség szerint olyat választani amit megerősített a gyártó kompatiblitás oldalról. Ragaszkodsz a Geil-hez? Kingmaxok nagyon jók, olcsók és szereti általában midnen lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő