Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 - alap
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
KukkSteve
üzenetére
Nem támogatja a lap? Ha megy 1333on akkor "támogatja".
Ja, hogy nem intel bocs, AMD-ben nem vagyok otthon egy ideje. A ramon rajta van (vagy a gyártó oldalán) mennyit szabad adni neki. Simán mehetne neki az 1,75v, AMDre nem érvényes az 1,65ös határ ha bírja a ram.(#3259) Archer
Adhatod neki az 1.73at simán. Nem tesz tönkre semmit. -
Genji
őstag
Nekem egy 2x2 GEIL ultra 1333 CL6-al volt dolgom az egy Asrock H55-M lapban gond nélkül dolgozott. Ajánlott megnézni a lap QVL-jét neten és lehetőség szerint olyat választani amit megerősített a gyártó kompatiblitás oldalról. Ragaszkodsz a Geil-hez? Kingmaxok nagyon jók, olcsók és szereti általában midnen lap.
-
Genji
őstag
4Gb 1333as Kingmaxokról van vkinek infoja? Azokból is ki lehet csikarni az 1600at?
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Olcsó és árához képest jól húzható 2x2 ramot keresek (1600 a cél, felette ajándék).
Minden kIT totál egy árban van az alsó kategóriában (OCZ, Mushkin, GEIL, Kingston...) Van amelyik kiemelkedik, jobb chipekkel szerelt tudomisén?!
Kingmaxot láttam többen dícsérték. Ebből 1333 ahogy láttam megy 1600on is szépen, mi újság az 1600asokkal? Azok mennyit mennek? Megér valyon+2K/dbot?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Samsung A16 mobiltelefon
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja, hogy nem intel bocs, AMD-ben nem vagyok otthon egy ideje. A ramon rajta van (vagy a gyártó oldalán) mennyit szabad adni neki. Simán mehetne neki az 1,75v, AMDre nem érvényes az 1,65ös határ ha bírja a ram.