Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
KukkSteve #3258 üzenetére
Nem támogatja a lap? Ha megy 1333on akkor "támogatja".
Ja, hogy nem intel bocs, AMD-ben nem vagyok otthon egy ideje. A ramon rajta van (vagy a gyártó oldalán) mennyit szabad adni neki. Simán mehetne neki az 1,75v, AMDre nem érvényes az 1,65ös határ ha bírja a ram.
(#3259) Archer
Adhatod neki az 1.73at simán. Nem tesz tönkre semmit. -
Genji
őstag
Nekem egy 2x2 GEIL ultra 1333 CL6-al volt dolgom az egy Asrock H55-M lapban gond nélkül dolgozott. Ajánlott megnézni a lap QVL-jét neten és lehetőség szerint olyat választani amit megerősített a gyártó kompatiblitás oldalról. Ragaszkodsz a Geil-hez? Kingmaxok nagyon jók, olcsók és szereti általában midnen lap.
-
Genji
őstag
4Gb 1333as Kingmaxokról van vkinek infoja? Azokból is ki lehet csikarni az 1600at?
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Olcsó és árához képest jól húzható 2x2 ramot keresek (1600 a cél, felette ajándék).
Minden kIT totál egy árban van az alsó kategóriában (OCZ, Mushkin, GEIL, Kingston...) Van amelyik kiemelkedik, jobb chipekkel szerelt tudomisén?!
Kingmaxot láttam többen dícsérték. Ebből 1333 ahogy láttam megy 1600on is szépen, mi újság az 1600asokkal? Azok mennyit mennek? Megér valyon+2K/dbot?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Update 10.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest