- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
KukkSteve #3258 üzenetére
Nem támogatja a lap? Ha megy 1333on akkor "támogatja".
Ja, hogy nem intel bocs, AMD-ben nem vagyok otthon egy ideje. A ramon rajta van (vagy a gyártó oldalán) mennyit szabad adni neki. Simán mehetne neki az 1,75v, AMDre nem érvényes az 1,65ös határ ha bírja a ram.
(#3259) Archer
Adhatod neki az 1.73at simán. Nem tesz tönkre semmit. -
Genji
őstag
Nekem egy 2x2 GEIL ultra 1333 CL6-al volt dolgom az egy Asrock H55-M lapban gond nélkül dolgozott. Ajánlott megnézni a lap QVL-jét neten és lehetőség szerint olyat választani amit megerősített a gyártó kompatiblitás oldalról. Ragaszkodsz a Geil-hez? Kingmaxok nagyon jók, olcsók és szereti általában midnen lap.
-
Genji
őstag
4Gb 1333as Kingmaxokról van vkinek infoja? Azokból is ki lehet csikarni az 1600at?
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Olcsó és árához képest jól húzható 2x2 ramot keresek (1600 a cél, felette ajándék).
Minden kIT totál egy árban van az alsó kategóriában (OCZ, Mushkin, GEIL, Kingston...) Van amelyik kiemelkedik, jobb chipekkel szerelt tudomisén?!
Kingmaxot láttam többen dícsérték. Ebből 1333 ahogy láttam megy 1600on is szépen, mi újság az 1600asokkal? Azok mennyit mennek? Megér valyon+2K/dbot?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest