Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostmár igen.

Annyit eltudtam vele érni, hogy bejött a win nem fagyott ki boot közbe meg tudtam mérni everestel, de prime egyből fagyást okozott.
Mind2 csatornának -2.5mV-t állítottam és ha már mást állítottam be neki, akkor el se jutottam a win-ig mert boot közbe kékhalál vagy el se kezdte tölteni a wint, ha emeltem neki ugyanez a helyzet.

Lehet, hogy belehetne ezt konfigolni, de nagyon sokat kéne vele szarakodni meg így, hogy jóformán nem is tudom még is mennyit kéne neki esélytelen, de valóban ez miatt nem megy mert akármilyen időzítésen/feszen van a ram ugyanúgy kékhalál. Majd azért még utána nézek XS-en, hogyan működik ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest