Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostmár igen.

Annyit eltudtam vele érni, hogy bejött a win nem fagyott ki boot közbe meg tudtam mérni everestel, de prime egyből fagyást okozott.
Mind2 csatornának -2.5mV-t állítottam és ha már mást állítottam be neki, akkor el se jutottam a win-ig mert boot közbe kékhalál vagy el se kezdte tölteni a wint, ha emeltem neki ugyanez a helyzet.

Lehet, hogy belehetne ezt konfigolni, de nagyon sokat kéne vele szarakodni meg így, hogy jóformán nem is tudom még is mennyit kéne neki esélytelen, de valóban ez miatt nem megy mert akármilyen időzítésen/feszen van a ram ugyanúgy kékhalál. Majd azért még utána nézek XS-en, hogyan működik ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, felbontott Crucial Pro OC Gaming 16GB (1 modul) DDR5 6400MHz CL32 Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black RGB - 10 év gari!
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi