Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
Aktív témák
-
Larry303
addikt
csakhogy a másik oldalról is szóljon vki
spec ops urban elit 1000et ment 4-4-3-15ben
platinum rev 2es meg 900at 4-4-4-15 ben......
nem biztos, hogy a fórumokba érkező comentek alapján kéne megítélni egy márkát...más gyártók közel sem vállalnak ekkora terméktámogatást szvsz....
félreértés ne essék.....csak nem gondolom, hogy ha OCZ=szar ram...mert egy két commentből ez jön le szerintem......bár nagyon messze én sem látok 6 modulhoz volt eddig szerencsém...mind azt hozta amit kb vártam tőle......
4-4-3-15@1000Mhz szvsz nem egy rossz választás 35ezer Ft ért...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest