- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Netfone
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Larry303 #3631 üzenetére
külön külön elmennek. A Geilnek az ajánlott feszültség 2,4V ez rá van írva, a beállított fesz 2,45V droppal együtt talán még annyi sincs a valós. Külön külön mennek ezeken a feszeken, sőt az A-datának 2,6ot is adtam ( a valós olyan 2,5-2,55 körül lehet ) és így járattam sokáig amig nem jöttek a geilek, semmi baja nem volt, alig melegedett, rádásul még húzva is volt, + hűtés is volt neki az arcába. Először mentek 830 körül párban 1:1 ben 2,45-tel 3-3-3-11en, aztán kivettem az A-datákat, mert el akarom adni őket, mivel csak 1G-s kit, és nekem még kéne hely +2G-nek, aztán meg vissza kellett tennem, mert kevés volt a 2G a gépben. Amikor visszatettem már nem ment úgy mint annak előtte, szinkronban nem hajlandó elindulni, aszinkronban minden úgyanúgy megy. Mi a túróért nem megy?
Aktív témák
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Plazma TV topic
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest