Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Larry303 #3631 üzenetére
külön külön elmennek. A Geilnek az ajánlott feszültség 2,4V ez rá van írva, a beállított fesz 2,45V droppal együtt talán még annyi sincs a valós. Külön külön mennek ezeken a feszeken, sőt az A-datának 2,6ot is adtam ( a valós olyan 2,5-2,55 körül lehet ) és így járattam sokáig amig nem jöttek a geilek, semmi baja nem volt, alig melegedett, rádásul még húzva is volt, + hűtés is volt neki az arcába. Először mentek 830 körül párban 1:1 ben 2,45-tel 3-3-3-11en, aztán kivettem az A-datákat, mert el akarom adni őket, mivel csak 1G-s kit, és nekem még kéne hely +2G-nek, aztán meg vissza kellett tennem, mert kevés volt a 2G a gépben. Amikor visszatettem már nem ment úgy mint annak előtte, szinkronban nem hajlandó elindulni, aszinkronban minden úgyanúgy megy. Mi a túróért nem megy?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest