- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Hoffer
őstag
Hali!
Itt egy kis tuning:[link]
Létezik hogy ennél tovább már nem bírják a ramok? 2.1V-ot kapnak itt és így stabil! -
Hoffer
őstag
Létezik az hogy a Corsair-eim nem bírják a 410 mhz-et 5-5-5-15-ös időzítéssel 2.1V-on??
-
Hoffer
őstag
Hali!
Ez jó eredménynek mondható??
[link]
[Szerkesztve] -
Hoffer
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy most beállítottam a memória időzítéseket 5-5-5-12-4 re 1.9V! És ez jobb vagy az 5-5-5-15-4 1.9V? Ez két Corsair XMS2 800 Mhz-es ram!
üdv. -
Hoffer
őstag
Amugy szerintetek a Corsair TwinX 800 Mhz-es ramok jók?? Mert nekem ilyen van és nagyon király eddig! Kit-et vettem aminek a száma: TWIN2X1024A-6400 És most is vennék egy ilyet és akkor 4*512MB lesz!
-
Hoffer
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy most 2*512 MB-os Corsair ramjaim vannak ami nem CL4 és most szeretnék venni még bele 2*512 MB-ot! Az lenne a kérdésem hogy mi a különbség a sima és a CL4 között??
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest