- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2227 üzenetére
MCH-nak 1.4V-ot adtam igaz nem pont 1.45-ot,de nem hiszem hogy ez a 0.5V lenne a gondom forrasa.
Ha hetvegen sikerul eladnom ezeket a ramokat (egyebkent kb 2 hetesek) akkor megprobalok egy GEIL ULTRAT az most 28000 kurol van.Csak kapjak ott ahol en szeretnem.
Azert koszi a segitseget. -
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2225 üzenetére
Termeszetesen....probaltam mar eleg sok lehetoseget a tiedet is,de azert a tied megsem samsung.
De azert gondoltam hatha.Es megsem.
Arra jutottam ha 1:1-ben megy a cuccos akkor kaki,4:5-ben jo.... csak akkor a proci 2450mhz-nel megall mert ugy ekkor mar a ram 870-en megy.
Egy az egyben nem ertem miert nem akar menni rendesen,mit rendesen szinte sehogysem.Valoszinu tenyleg idozites gond lehet...nem tom.Kezd tele lenni vele a ramom -
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2222 üzenetére
Tegnap este eleg sokaig probalkoztam vele,meg az is igaz volt hogy valoszinu nalam is 1.8V-os a ram(everest szerint) de a lap 2.0V-nak detectalja.Meg is orultem na mondom ez a baj tul sok feszt adtam neki.Probaltam 1.85,1.9-en de ugy sem akartak menni.Megaztan igy kitalalgatni az idoziteseket eleg sok bootolas lenne,mar igy is kapott boven.Sokszor mar bios reset kellett mert olyat allitottam be amit valszeg nem szeretett
Majd meg azert szerintem probalkozok vele.Jo lenne ha valakinek ilyen rammal,ilyen lapban lenne tapasztalata. -
Mrdevil
addikt
válasz
Carlo007 #2216 üzenetére
Hello.
En meg pont most keszulok eladni az ilyen ramjaimat,mert nem birok veluk.
1:1-ben 800-on sem akarnak menni,viszont ha 4:5-van akkor 870-ig mennek.
870-en 6,6,6,18,2T,52-n stabil,de igy a proci csak 2450mhz-en megy ami szerintem menne feljebb is.
Pedig en ugy gondolom mindent rendesen csinalok,adok mindennek feszt ahogy kell.
Nem is ertem....
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest