- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2227 üzenetére
MCH-nak 1.4V-ot adtam igaz nem pont 1.45-ot,de nem hiszem hogy ez a 0.5V lenne a gondom forrasa.
Ha hetvegen sikerul eladnom ezeket a ramokat (egyebkent kb 2 hetesek) akkor megprobalok egy GEIL ULTRAT az most 28000 kurol van.Csak kapjak ott ahol en szeretnem.
Azert koszi a segitseget. -
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2225 üzenetére
Termeszetesen....probaltam mar eleg sok lehetoseget a tiedet is,de azert a tied megsem samsung.
De azert gondoltam hatha.Es megsem.
Arra jutottam ha 1:1-ben megy a cuccos akkor kaki,4:5-ben jo.... csak akkor a proci 2450mhz-nel megall mert ugy ekkor mar a ram 870-en megy.
Egy az egyben nem ertem miert nem akar menni rendesen,mit rendesen szinte sehogysem.Valoszinu tenyleg idozites gond lehet...nem tom.Kezd tele lenni vele a ramom -
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2222 üzenetére
Tegnap este eleg sokaig probalkoztam vele,meg az is igaz volt hogy valoszinu nalam is 1.8V-os a ram(everest szerint) de a lap 2.0V-nak detectalja.Meg is orultem na mondom ez a baj tul sok feszt adtam neki.Probaltam 1.85,1.9-en de ugy sem akartak menni.Megaztan igy kitalalgatni az idoziteseket eleg sok bootolas lenne,mar igy is kapott boven.Sokszor mar bios reset kellett mert olyat allitottam be amit valszeg nem szeretett
Majd meg azert szerintem probalkozok vele.Jo lenne ha valakinek ilyen rammal,ilyen lapban lenne tapasztalata. -
Mrdevil
addikt
válasz
Carlo007 #2216 üzenetére
Hello.
En meg pont most keszulok eladni az ilyen ramjaimat,mert nem birok veluk.
1:1-ben 800-on sem akarnak menni,viszont ha 4:5-van akkor 870-ig mennek.
870-en 6,6,6,18,2T,52-n stabil,de igy a proci csak 2450mhz-en megy ami szerintem menne feljebb is.
Pedig en ugy gondolom mindent rendesen csinalok,adok mindennek feszt ahogy kell.
Nem is ertem....
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest