Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #108 üzenetére
de nem erted meg, hogy ez egy ''atkuros'' beallitas?? 4:5-os beallitas mellett az 1000mhz az valojaban nem 1000mhz... ezt probalom mar miota elmagyarazni.. a memoriaknak nem feltetlenul csak mhz veguk van (errol is beszeltem mar), hanem savszelesseg veguk is..
a modboxra direkt kiirtam, hogy hogy viszonyul az 1:1-es beallitas a ''ramszorzashoz'' kepest..
nezd csak, mire gondolok:
4:5 - 667mhz - r:6872mb/s w:4867mb/s c:5141mb/s l:64.9ns
1:1 - 632mhz - r:7761mb/s w:5761mb/s c:5078mb/s l:58.7ns
oke, hogy a lapod nem birja az 500-at, de akkor ne rakjal mar be olyan eredmenyeket, amiknek a real world tesztekben nem sok haszna van... megteveszto.. biztos nagyon utos nezni az 1ghz-es memoriasebesseget, csak eppen valodi savszelesseg nincs mogotte!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #91 üzenetére
nem ertem.. komolyan nem tudom felfogni, hogy miert nem tudsz 1:1-ben tesztelni..
ez a 4:5 egy ''vakitas'' -
westlake
félisten
es en eladtam eladtam ezeket a ramokat
2.147v terhelve, giga ds4, e6300 -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #88 üzenetére
szerintem ez baromsag...
majd megnezzuk conroval is.. -
westlake
félisten
furcsa, de azt veszem eszre, hogy amcsibol eltuntek a minosegibb 800-as ramok.. csak nem akadozik a micron d9-es ellatas
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #56 üzenetére
hogy ne jelentene sokat? haegy 800-as ram alapbol 4 4 4 12-es, akkor az biztosan d9.. ezert kerdeztem.. en is inkabba corsair-ra szvaznek..
-
westlake
félisten
válasz
Dare2Live #51 üzenetére
orthos tesztet felejtsd el! rosszabb, mint a gyari prime tesztek..
en a procit teszteltem, orthos tesztje 2 orat futott, a sima small fft 26 perc mulva hibazott..
sajnos nem tudom letesztelni, hogy mennyi a kulonbse, mert jelenleg egy celeronnal egetem magam
te viszont ki tudod probalni.. vedd vissza alapraa beallitasokat es csak az idoziteseket allitasd at.. ahogy irtam.. -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #49 üzenetére
nezd meg.. latni fogod..
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #47 üzenetére
szerintem winrar-nal semmi sem hozza ki jobban a valodi memoria savszelesseget es a beallitott idozitesek kozotti kulonbseget
-
westlake
félisten
válasz
Dare2Live #44 üzenetére
cinebench szin tiszta szintetikus cpu teszt.. a cpu sebessegen kivul semmi nem erdekli..
nezd meg winrar-al es maris meglatod mi az idozitesek kozotti kulonbseg..
komolyan 1:1 940-en megy a memoria 2.1 volton?
jo, mondjuk az 5 8 8 23 eleg gaz..
nezf meg default sebesegen mit megy sandraban a memoria.. ddr533 cl 4 4 4 14 vs. ddr533 5 8 8 23.. latni fogod a kulonbseged..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #41 üzenetére
nem akarlak elkeseriteni, de fsb:ddr 4:5 900mhz kozel sem olyan, mint 1:1-ben..
en kimertem es fsb:ddr 1:2 (ami azt jelenti, hogy fsb266-nal ddr1066) annyit hozott az everest, mint 1:1-ben 316mhz-en
szal inkabb probald 1:1-ben..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ha win alol emeled a memoria sebesseget, akkor jobb esetben menni fog stabilan.. rosszabb esetben instabilla valik a gep es a stabilitastesztek kivagnak hibaval... legrosszabb esetben csontra fagy a windows..
ha bios-bol emeled a sebesseget, akkor jobbesetben megint csak mukodik tokeletesen, rosszabb esetben instabil lesz windows alatt.. megrosszabb esetben a win betoltodes kozben szetfagy..legrosszabb esetben pedig a gep mar elsem tud indulni, ilyenkor csak valamilyen vesz gombkombinacio segit (hogy a legutolso stabil beallitasokkal induljon a gep) vagy csak a cmos clear marad...
feszultseg emelestol altalaban stabilabba valnak a memoriak, de egy bizonyos szint folott ez a visszajara fordul es a feszultseg emelesevel csak romlik memoria stabilitasa..(nem ugy ertem, hogy veglegesen romlik)
biztos van minden chip-nel egy olyan hatar, hogy afolott meghalnak.. en mindig el szoktam menni a vegletekig, de memoriat meg nem oltem meg.. -
westlake
félisten
kicsit frissitettem a dolgon...
most mar a 2*1gigan mert eredmenyek vannak a listaban..
[link] -
westlake
félisten
overpower
[link]
2.8volt -
westlake
félisten
leszedtem a bordat a gskill pc2-6400-rol is... szokasos d9.. majd este rakok be kepet..
-
westlake
félisten
rajottem, hogy memoriat tesztelni csak olyan procival lehet, ami birja a gyari szorzojaval a gyurodest.. hiaba tesztelek e6700-al, ha le kell vennem a szorzot 10-rol 8-ra..
be kell szereznem egy e6400-at..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #18 üzenetére
pont errol beszelek... nehez elhinni, de pont a tomoritesaz, aminel nem a cpu sebessege azelsodleges, hanem a memoriae.. neked olyan idozitesek mellett siman 2k folott kene tomoritened.. cl3-ban 1000-ig a 100k-s ramok mennek
tedd mar meg, hogy felraksz egy keplopo progit, es nem mindig az egesz desktopot nyomod az arcunkba
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #10 üzenetére
nem akarlak elkeseriteni, de nalad nincs valami rendben.. nekem winrar 1700kb/s-et megy..
nekem nagyon gyanusak az eredmenyeid.. azt ugye tudod, ha instabil a rendszer, akkor az everest hajlamos fals eredmenyeket adni?
a winrarnal az options/settings-be engedelyezd a multithreading-et
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
rajottem, hogy illene alacsonyabb idoziteseknel is tesztelni.. sokan szeretnek az idozitesekkel jatszadozni (en nem).. rakok be majd 3 3 3 10-es eredmenyeket is
-
westlake
félisten
hello, hallo elektor kalandor...udvozlok mindenkit
a topik lenyege, hogy a ddr2-es memoriakat kicsit jobban kivesezzuk tuning szempontjabol..
az alabbi linken minden fontosabb informaciot megtalalhattok..
[link]
azert csinalom igy, hogy mindenuj informaciot beirhassak kesobb is a hozzaszolasba, ne kelljen keresgelni a ''tomegben''
jo szorakozast
Aktív témák
Hirdetés
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Magisk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Doctor Who (2005)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest