- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #429 üzenetére
ha egy gyarto megad egy sebesseget, akkor arra nem mondhatja kesobb, hogy de mi ezt a sebesseget csak asszinkron sebessegre ertettuk.. ha nincs kikotve, akkor az 1:1-et is kell hogy jelentsen!
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #427 üzenetére
ezeket a sebessegeket szinkronban kell erteni, nem pedig asszinkronban
..es az sincs odairva, hogy only amd plattform
mindenesetre beprobalnek egy ilyen ramot magas feszen.. igaz, hogy ez mar olyan sebesseg amit eleg nehez elerni.. allendale-el nem lenne sok ertelme tesztelni, conre-nal meg kizart az ilyen magas fsb (persze gyari szorzoval) olyan lap meg nincs, ami elviselne azt, hogy asszinkronban joval 1200mhz-es sebesseg felett szaladjon.. -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #425 üzenetére
kivancsi lennek, hogy a mostani (tenylegesen) profi gyari 800-as ramok hany %-a birna ezt a sebesseget..
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #373 üzenetére
barmilyenben, amin van vmod.. tudod, hogy nem lapfuggo.. (te is tudod, hogy nem letezik olyan lap, amiben 3.5 voltot lehetne adni a ramoknak.. ddr2-es persze)
egyebkent amit most hasznalok.. w64.. -
westlake
félisten
juteszembe.. megneztem 6 d9-es modult es egyik sem szallt el 3.5 volton
csak egy szimpla 8 centis venti volt rajtuk, de nem is melegedtek nagyon.. -
westlake
félisten
az spd nem tartalmazza a memoriak alapfeszultseget.. a lapok mindig a ddr2-es alapefszultseget allitjak be (1.8v).. mindenkinek sajat maganak kell beallitani a feszultseget!!
sokan hozongtek ar amiatt, hogy a draga penzen megvett memoriajuk nem megy a gyari idozitesekkel.. aztan rajottek, hogy az a 0.3-0.4 voltal alacsonyabb fesz nem eleg -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #356 üzenetére
es ezt igy publikba?
jujj
-
westlake
félisten
over, valahogy igy
[link] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #345 üzenetére
milyen vicces is, amikor mar egy savszelesseg mero program eredmenye nem tukroz semmit.. idaig is eljutottunk.. tukroz az mindent, csak eppen nem tetszik az embereknek, amikor tudatosul bennuk, hogy nem er semmit az 1000mhz
#346: leirtam mar egy parszor, de leirhatom megnit.. ez az 1xxx mhz a memoria tudasanak a 20%-at sem mutatja meg... a memoria akkor hal meg, amikor elernek vele egy bizonyos savszelesseget.. hajthatod te 2000mhz-en is, ha nem nyom csak 9000mb/s-et..
memoriat tesztelni i965-ben - maximum 4:5-ben lehet.. magasabb szorzoval mar nincs ertelme.. teljesen mas lenne a helyzet, ha i975-ben 450-500-as fsb-n tesztelnel 4:5-azt teljes mertekigm egertenem.. egy ilyen ''tuningtesztnel'' az lenne a minimum (korrekt tajekoztatas), hogy a kepen szerepeltetsz egy bench-et is
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
core 2 lapok es memoriak inkompatibilitasi broblemaival keretik ide irkalni!
[link]
thx
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #325 üzenetére
attol fuggetlenul, hogy a multkor mar megigerted a benchmarkot... mar nem is kerdezem meg, hogy miert nem futtattal savszel. tesztet
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
AMD The Best #297 üzenetére
igen, erdemes..
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #295 üzenetére
hehe.. ez vicces.. ezt a tesztet nem is ismertem
semmi osszehasonlitasi alapom sincsen... majd otthon kiprobalom, mennyire jo ez a memory benchmark -
westlake
félisten
válasz
AMD The Best #292 üzenetére
semmi olyan sebessegre, aminek mar kezdene ertelme lenni.. komolyan.. minimum egy 667-es ram kell ahhoz, hogy barmilyen tuning veghezviheto legyen
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #290 üzenetére
vegyel mar egy p5bd-t.. akkor se mond, hogy nem lehetne egy akarmilyen tesztprogi eredmenyet odarakni.. laptol fuggetlenul.. (a kepen pl. nem szerepelt a lap tipusa)
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #288 üzenetére
esetleg vehetned a faradtsagot, hogy elkerd fiery-tol a javitott bench.dll-t (ahogy en is megtettem).. ''én most elsődlegesen a ramra vagyok kíváncsi,mit tud.'' pont ezt mondom en is.. nem az mutatja meg egy memoria tudasat, hogy mekkora frekvencian uzemel.. foleg nem ugy, hogy valamilyen kamuszorzoval a gyartok felszorozzak a mukodesi frekit.. te is jol tudod, hogy egy memoria tudasat a savszelesseg meresek mutatjak meg.. everest, sandra, winrar...
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #282 üzenetére
iagazan nem ertelek..
miert nem tudsz odarakni egy everest merest? ne mond mar, hogy olyan nagy megterheles
szerintem nem csak en vagyok ra kivancsi, hogy ilyen beallitasok mellett mekkora savszelessegre kepesek a memok
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #276 üzenetére
jah, kicsit elkurtak a sracok
-
westlake
félisten
egy uj versenyzo
[link] -
westlake
félisten
válasz
MrKentsfield #272 üzenetére
ezekre a dolgokra nincs altalanos megoldas..
meg kell keresni, hogy hol van a proci (esetleg lap) vege.. ha a memoriad meg menne feljebb, akkor kell feszorozni! tesztelj 1:1-ben, aztan nezd meg, hogy a memoriak, vagy a proci nem birja tovabb.. -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #263 üzenetére
apropo.. ha mar memoriat tuningolunk, akkor tegyunk mar ki egy nyamvadt everest, vagy sandra eredmenyt.. elvegre az mutatja meg a valodi sebesseget a memorianak.. (nem a mhz)
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #263 üzenetére
jo-jo... eredmenyeket akarunk, nem igereteket
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #254 üzenetére
apropo.. az alairasod mar nem allja meg a helyet
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #254 üzenetére
na varjal.. ezt a normal cl3-as ramok is tudjak 2.2 volton.. mutass mar valami igazan erdekeset is
-
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #247 üzenetére
jol is neznenk ki, ha a kaszas nem lenne gonosz
-
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #244 üzenetére
gagyi kep, gagyi feher optical drive, gagyi vidkari, gagyi csiftek, gagyi vedofolia a vga kabelen
-
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #239 üzenetére
mint igazi ostuningosnak (hahaha) asztalra kipakolt gepem van.. igy a memoriakra siman ra lehet tenni egy ventit.. nem megy sehova, marad a helyen
-
westlake
félisten
tok furcsa, hogy a micron oldalan semmifele informaciot nem lehet talalni a d9 chipekrol
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #216 üzenetére
2.4 volton 1:1-ben 1060mhz ment a patriot es a gskill is.. hangsulyozom.. 1:1-ben
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
vegezte egy kis merest, hogy valtoznak a savszelessegek az idozitesek modositasanak a hatasara.. erdemes elolvasni
[link]
(gigabyte ds4 - allendale e6300 alatt) -
westlake
félisten
amerikaban vetem, 260$-ert
-
westlake
félisten
olyan sok jot hallottam mar a team 800-as ramjairol, hogy nem tudom megallni, hogy vegyek beloluk egy kit-et
-
westlake
félisten
nem, nem azt mondtam, hogy hajtsad p5w dh-ban a ramot 540-en (tudom, hogy nem lehet)
''itt voltam kiváncsi mit megy de ha osztóval megy enyit akkor tuti megy 1:1ben is .''
na pont ebbol latszik, hogy nem vagy tisztaban a dolgokkal.. ez egy rettento nagy baromsag..
nekem meg nem meselt arrol senki, hogy egy ramnak nem csak mhz ''vege'' van, hanem savszelesseg vege is?
''mit megy''? nem, nem megy.. ez a beallitas kozel sem mutatja meg a memoria valos sebesseget..
legyszi, mielott badarsagokat mondotok, nezzektek mar utana a dolgoknak.. ezert vannak a forumok es a tesztek
gondolkoz kcsit ezeken az eredmenyken:
3:5 - 890mhz - r:7784mb/s w:4867mb/s c:5464mb/s l:55.5ns
kivancsivoltam, hogy a 3:5-os beallitasnal elert savszelesseget 1:1-es beallitassal hany mhz-nel lehet elerni
1:1 - 632mhz r:7761mb/s w:5761mb/s c:5078mb/s l:58.7ns
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
elmondtam mar 1000x, de elmondom meg parszor szivesen:
a ramszorzas parasztvakitas biztos nagyon kabito, amikor az ember azt latja, hogy 540mhz*2.. csak eppen kozel sem er annyit.. futtass mar legyszi egy sandra memoria markot.. maris meglatod..
1:1-ben hajtsad 540mhz-en.. akkor azt mondom, hogy oke -
westlake
félisten
ha nem akarod tulhuzni, fsb333-on a procit (ddr667), akkor nem kell feltetlenul 800-as ram..
mivel mindekt altalad emlitett lap i965-os, a biosban nem lehet a memoriasebesseget osztani az fsb-hez kepest.. egy e6300 megy feszemelessel kb. 3500mhz-en, ami 7*500mhz..
ezt meg olcso ddr800-as ramokkal sem lehet nagyon birni.. ha mindenfelekeppen magas procisebesseget szeretnel, akkor kenytelen leszel 800-as ramokat venni..
ellenkezo esetben szeritnem a memoria sebessege fogja bekorlatozni a rendszert.. -
westlake
félisten
hulla jo.. az ocz ramok kozul az egyik gyarilag hibas.. az utolso ic szar a memorian..
kuldhetem vissza amcsiba.. az ocz minosege mostanaban elegge csokkent.. vagy csak szerintem? -
westlake
félisten
megerkezett ket kit 2*1 giga ramcsi.. ocz es patriot 800-asok.. cl4 4 4 12..
kivancsi vagyok, mit mennek -
westlake
félisten
uj ''gyarto'' a piacon.. nemet precizitas
[link] -
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #117 üzenetére
szerintem 3.5 gigaig nem lesz veluk problema..
ami szerintem tuti, az a scythe ninja plus es a tuniq tower.. -
westlake
félisten
válasz
oettinger01 #110 üzenetére
gskill 2*giga ddr800 hz szeria
-
westlake
félisten
válasz
FehérHolló #111 üzenetére
egyeb hozzafuznivalo?
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest