- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
hali!
tegnap óta végre van új tápom, ezért bátorkodtam kis c2d6400amat feljebb húzni mongyuk 3 fölé.
namost 3 ghzen a corsair twinx 800MHzes ramok (2x1GB) asszem 470MHz körül mentek VOLNA. igazából nem nagyon tudom elképzelni mennyit tudnak, de gondoltam egy kis feszemelés után is ha fagy akkor hagyom és leveszem 533-as módba.
az ugye alap hogy ha nincs elég fesz vagy sok neki a 470MHz akkor nem indul a gép, ez ok. viszont a voltoknál alapból user defined van és 2.00V. Ezt emeltem fel 2.05-re de amikor ismét nem indult a gép akkor gondoltam megpróbálok még egy egységnyit rátenni. Nos hiába mentettem el a biosban, még mindig 2.00-t mutatott. Nem tudom feljebb venni.
alaplap: abit ab9 pro
HELP
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Asztalos klub
- Videó stream letöltése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Horgász topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest