Hirdetés
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
mond, mit találsz nevetségesnek? érted amit írtam?
az általad linkelt tesztben, ddr2-800-as ramokat cl3-ban hajtják. amit írtam, olvass vissza, hogy 1:1-es arány a legideálisabb. szó nem volt arról, hogy melyik órajelhez milyen időzítés a legjobb, és hogy az egyes játékok a magasabb órajelből és alacsonyabb időzítésekből vagy az alacsonyabb órajelből és a szűkebb időzítésekből tud többet profitálni.
általánosságban az 1:1-es arány javasolt, nem a 4:5-ös amit a srác kérdezett.
hogy emellett hogy járatja a ramokat az egy másik kérdés, 667-en cl5-ben vagy 800-on cl5-ben vagy 800-on cl6-ban. természetesen elfogadott tény, hogy a minél magasabb órajel és a minél szűkebb időzítés a legjobb párosítás. kérdés, hogy az adott modulok mit és hogy bírnak.
erre írtam, hogy 800-on a cl6-os de még a cl5-ös időzítés is silány, mikor egy jó ram cl4-et is tud, egy mégjobb (lásd a tesztben) cl3-at is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest